Зраво, имам huawei mate 20 lite, кога ми е уклучен телефонот на спикер, микрофонот не ми работи. Не ме слушаат од другата страна. Некој да имал ваков проблем до сега, да ми каже искуства и што да направам ?
Постои ли апликација која преведува автоматски апликации? Пробав со Google translate aма мора да се копира дел од текст па да се внесува и да кликнеш да ти преведе.
Не дека такви апликации добро претерано ќе преведат ама колку толку нешто ќе се разбере.
Не знам дали си го решил проблемот до сега.
Нели сликите автоматски се префрлаат на Google Photo и така после можеш да ги видиш и на компјутер/лаптоп со влез на веб сајтот Google Photo и твојот Google акаунт. Имаше опција да си ги симнеш сите наеднаш слики zip фајл. Јас така вадев слики од стар телефон.
Постои ли апликација која преведува автоматски апликации? Пробав со Google translate aма мора да се копира дел од текст па да се внесува и да кликнеш да ти преведе.
Не дека такви апликации добро претерано ќе преведат ама колку толку нешто ќе се разбере.
Автоматски споено мислење:
Не знам дали си го решил проблемот до сега.
Нели сликите автоматски се префрлаат на Google Photo и така после можеш да ги видиш и на компјутер/лаптоп со влез на веб сајтот Google Photo и твојот Google акаунт. Имаше опција да си ги симнеш сите наеднаш слики zip фајл. Јас така вадев слики од стар телефон.
Unlimited TV Entertainment is the phrase that has become synonymous with TvTap Pro. The hectic lifestyle of today is making people miss their favorite TV shows. But, not anymore, as with TVTap Pro you can watch your favorite television shows on your Android, iOS device, Firestick on Windows...
Дечки навистина не знам што мобилен да си купам, се некои кршови гледам, имав Ејпл, ама сега сакам да сменам малку на Андроид, да препорачате некој поквалитетен модел? (Пример Самсунг или Хуавеј)
Дали би му штетело на телефонот (Самсунг А52с) доколку е уклучено автоматско апдејтирање на апликациите? Дали ќе почни да кочи и слично? Оти мене ми се исклучени ама ми стигна system update и 10 апликации сами си се апдејтираа без да можам да го прекинам тоа.
Дали би му штетело на телефонот (Самсунг А52с) доколку е уклучено автоматско апдејтирање на апликациите? Дали ќе почни да кочи и слично? Оти мене ми се исклучени ама ми стигна system update и 10 апликации сами си се апдејтираа без да можам да го прекинам тоа.
Подобро е секогаш да се апдејтираат сите апликации за да работи андроидот без проблем, ако ти е исклучено автоматското ажурирање, после одредено време ќе почне да ти кочи андроидот.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.