Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Храдец Кралове - Славија Прага моментално е 3-2, 42 минута. Ако имате вишок плус од овој викенд пробајте ја 2ка на конечен, 3.20 моментален коеф. Се борат за шампиони, со победа одат на 1 место.

Перу прва лига 45 минута
Атлетико Алианза следен гол 2.5 коеф, домаќините имаат црвен картон

Реал 2 и т2 2+, 7 коефициент.
Пробајте на ситно, ваков не се пропушта.

ама сум глуп чоече, имаше 5 долари фри на бет365 за мечов, другар ја пиша Бензо 2 или повеќе голови, ја х2, бензо да шутне у рамки и вини у рамки...... он си фати 80 евра, ја кур фатив.

Ionikos : Apollon Smyrnis
Винер 1 или 1 без Х се движи околу 4-4,5 коеф. вреди да се проба.

Тикет уплатен во живо, тенис 2:0 точен, на 1:1 ја предава, 1коеф ќе ја води или паднат ми е?

Ionikos : Apollon Smyrnis
Винер 1 или 1 без Х се движи околу 4-4,5 коеф. вреди да се проба.
Од каде инфо за типов? Штета што не испратив. Чуден коеф, со оглед дека домашниов тим се 3ти на табелата, а гостите долу некаде.

Од каде инфо за типов? Штета што не испратив. Чуден коеф, со оглед дека домашниов тим се 3ти на табелата, а гостите долу некаде.
Не се 3ти, плеј аут е. Небитно, инфо немав од мене потекнува инфото :) муабетот е дека формата и тоа како насочуваше на домаќинот а пресудно е што историски немаа никаква соработка па да им пуштат. Коеф беше демек за опстанок им треба на гостиве а во реалност врска немаше. Се надевам дека барем некој залутал и го видел мојот пост. 5:1.

Најмалце ми е битно кој ќе победит имат доста поклони на бет365 ама ми требаат локаливе со понуда да врзам неколку работи
Epa kazi gi poklonite

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom