Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одма сум пред станица дај ми 2 минВака се чекаат гости бе Шура?
Прегледај го приврзокот 330755
Прегледај го приврзокот 330757
Те нема, освен ако не си шоферот на автобусот. Уште пола саат ќе бидам во Панорамика, пиши ако се решиш да частиш кафе.
Пиши кога ќе си таму, ќе слезам да те соберам за кафеОдма сум пред станица дај ми 2 мин![]()
Пиши кога ќе си таму, ќе слезам да те соберам за кафе
@shura и @Inglourious Basterd Се најдовте ли да испиете едно кафе? Пиште и пуштете една слика да не ве мислиме.
Каква кооперација, какви бакрачи.Овој муабет кружи и кај мене у населба од одредена категорија на лузери пред коперација со салама и пиво. Low life talk.
Да сум украинец, не би се радувал толку многу на печурките.30 минути пред да експлодира магацинот со оружје во Белгород, кружеле руски хеликоптери над градот:
И потоа експлозија, голема печурка и последователни експлозии
Abe vie v kooperacija ste vlegle be!
Пооо до кај дојде работава!?Вака се чекаат гости бе Шура?
Прегледај го приврзокот 330755
Прегледај го приврзокот 330757
Те нема, освен ако не си шоферот на автобусот. Уште пола саат ќе бидам во Панорамика, пиши ако се решиш да частиш кафе.
Но јас не реков ниту дека во Русија поубаво се живее, ниту дека Русите живеат подобро од Американците. Тоа е друг муабет.
Јас само покажав аргументи и факти дека САД многу повеќе е клептрократија отколку РФ... До ист заклучок ќе дојде секој што ќе ги одговори искрено прашањата кои поставив погоре
Спремај кафето, за 10 минути сум таму.
Клептократија=Форма на владеење каде лоповите се главни,
Кога кажав клептократија, пред себе си го претставувам обичниот човек, обичниот граѓанин, што се има, и како може да живее. Може ние да расправаме тука дека системот на САД е клептократски, и така е. И комунизмот промовираше еднаквост за сите и утопија каде сите живеат во љубов, хармонија и единство, ама се беше гола вода. Просечниот нормален Американец сепак може да живее каков таков нормален живот, а просечниот Русин е сотрен до гола кожа, гол, бос, и гладен.
Ова ли е живот, чекање 2 километра ред за џанкфуд? Знаеш ли зошто? Зошто тоа што го имале пред тоа, било полошо и од мекдоналдс. Или овие што беа со нив од исток, што пола женска популација се ебеше за 200 динара од народна банка на Југославија? Или Румуните што беа под нивна капа и се бањаа само у Петок со топла вода, па ако го промашат терминот ќе останат небањати 2 недели?
Дузина „дијагнози“ му прават со децении а овој здрав и жив... Да не кажам „ќе ги надживее сите“, пошто тоа навистина би било ЛОШО!!!Наводно Путин имал Паркинсон, ќе се оперилал од тумор а претседателството ќе го оставен на Патрушев.
Салама и пиво, свашта... Кај мене пред кооперација пиво се пие со кикирики (некогаш во лушпа), или со чипс. Некои чудаци и смоки мезат.Овој муабет кружи и кај мене у населба од одредена категорија на лузери пред коперација со салама и пиво. Low life talk.