- Член од
- 6 февруари 2022
- Мислења
- 1.075
- Поени од реакции
- 4.168
Си знаат луѓето.Овој муабет кружи и кај мене у населба од одредена категорија на лузери пред коперација со салама и пиво. Low life talk.
I heard somebody say that "Russian are about to find out why America doesn't have universal health careСи знаат луѓето.
Ако се деси ваква работа сите тие договори за спречување на ширење на нуклеарно оружје ќе паднат низ вода. После ваков дебакл секоја држава ќе збогатува ураниум и ќе прави разно разни ракети, не само Северна Кореја.Licno ne veruvam deka ako Rusija napadne so nuklearka ograniceni celi vo bilo koja drzava vo Evropa (ni Britanija, uste pomalku Polska), America ke se resi na da aktivira masoven nuklearen napad na Rusija.
Пато, масовно на цело село, пато?I heard somebody say that "Russian are about to find out why America doesn't have universal health care
Не им треба нуклеарка да пуштат за да ја закочат Англија, нека се појави Путин на прес и нека побара евакуација на руските граѓани и сите граѓани на пријателските земји да се евакуираат во рок од 24 часа од Англија. Има гомцата да им замрзнат !!!Прегледај го приврзокот 330745
Russia is deploying its Sarmat missile with a unit in the Krasnoyarsk region of Siberia, about 1,860 miles east of Moscow
Прегледај го приврзокот 330746
Russia has claimed its most potent nuclear missile, the 16,000mph hypersonic 'Satan-2', can destroy the UK
![]()
Russian propaganda show simulates nuclear missile strike in London
Hosts on Channel One's 60 Minutes programme announced the cities of London, Paris and Berlin could be hit within 200 seconds of nuclear missiles being launched.www.dailymail.co.uk
Не знаев дека на Водно има коперација со лузери. Има ли полузерско нешто од тоа да лажеш во преставување и да се срамиш од самиот себе?Овој муабет кружи и кај мене у населба од одредена категорија на лузери пред коперација со салама и пиво. Low life talk.
Бујрум на кафе и ти. Па да видиме кој е којНе знаев дека на Водно има коперација со лузери. Има ли полузерско нешто од тоа да лажеш во преставување и да се срамиш од самиот себе?![]()
Ајде. Моментално сум на Загребска. Кажи кај да дојдам.Бујрум на кафе и ти. Па да видиме кој е кој
Последна 3ка ВодноАјде. Моментално сум на Загребска. Кажи кај да дојдам.
Спремај кафето, за 10 минути сум таму.Последна 3ка Водно
BажиСпремај кафето, за 10 минути сум таму.