nee jas sum na a1 gi imam site paketi samo hbo gi nemam nikade ne najdov arena 8ARENA SPORT 8? Зарем А1 имаат и Arena Sport 8?
Прегледај го приврзокот 330575
Не го има подоле во листата и Arena Premium 3Ova najverovatno im e arena premium3![]()
Пред арена премиум операторите ги емитувaа арена 6,7,8 ,но откако се отворија премиум тие 6,7,8 не ги емитуваат сигурно по грешка им останалоНе го има подоле во листата и Arena Premium 3
preku aplikacijata 0 den a vo naplaten centar plus 100 den na smetka za istiot paket taka treba za tie so neznaat da se snajdat od doma i penzioneriteАктивирајте ги уште се 0 денари
Прегледај го приврзокот 330642
да не е грешка? Многу чудно оваpreku aplikacijata 0 den a vo naplaten centar plus 100 den na smetka za istiot paket taka treba za tie so neznaat da se snajdat od doma i penzionerite![]()
Ova mn, cudno posle mozi da naplatat....Активирајте ги уште се 0 денари
Прегледај го приврзокот 330642
pa neznam jas aktivirav pisuvase 0 den pa ke vidam na slednata smetka dali ke naplatatда не е грешка? Многу чудно ова
Kako aktivirase.Preku A1 aplikacijata ili preku a1 explore?pa neznam jas aktivirav pisuvase 0 den pa ke vidam na slednata smetka dali ke naplatat
mojot a1 aplikacijaKako aktivirase.Preku A1 aplikacijata ili preku a1 explore?
Potvrdeno od 1234. Se naplajka 99mkd, po greska. Bilo 0mkd.pa neznam jas aktivirav pisuvase 0 den pa ke vidam na slednata smetka dali ke naplatat
Koja prevara se, zamisli sega site sto go aktivirale mislejki deka e 0 denari ke im zemat pariPotvrdeno od 1234. Se naplajka 99mkd, po greska. Bilo 0mkd.
Jas im pisav na fb, privatna i so sliki deka e 0,denes mi se javija, vikaat 99mkd e, velam sto aktiviravme 0.?vika ke deaktivirate i kese minusira naplatata javete se 1234.Koja prevara se, zamisli sega site sto go aktivirale mislejki deka e 0 denari ke im zemat pari