Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
^Некоја нова јувенташка тактика за праење малери ?

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Таман работа, само си честитам титула, а тоа со последна да ви е во наредните пет до шест години го пишав за да може и некој друг да освои, на пример Милан, па и ние што. :D Би требало да сме повеќе стабилни од наредната сезона за разлика од претходните.

Рано е бе чекај, второ место сме.

Кур е рано, не биди ти ко мие со тоа се боримо за ЛШ :icon_lol:

Кажав и кај нас у фан клуб, тим што освојуе 5 од можни 15 бода со Специја, Салернитана, Удинезе, Болоња и Торино не ни заслужуе да биде шампион, колкава и да има криза Интер.

Од старт титулата беше од Интер да ја изгуби, они се потрудиј да ја изгубат ама Милан не знаеше да искористи.

Честитки до Интер за титулата,не компетентната конкуренција си го направи своето,сепак Интер се најкомплетен тим сезонава со поквалитетен ростер.
Иако е прилично тесно до самиот крај сепак конкуренцијата нема квалитет и не се компетентни за повеќе.

Честитки до Интер за титулата,не компетентната конкуренција си го направи своето,сепак Интер се најкомплетен тим сезонава со поквалитетен ростер.
Иако е прилично тесно до самиот крај сепак конкуренцијата нема квалитет и не се компетентни за повеќе.

Разликата ја прај Хакан.

Кур е рано, не биди ти ко мие со тоа се боримо за ЛШ :icon_lol:

Кажав и кај нас у фан клуб, тим што освојуе 5 од можни 15 бода со Специја, Салернитана, Удинезе, Болоња и Торино не ни заслужуе да биде шампион, колкава и да има криза Интер.

Од старт титулата беше од Интер да ја изгуби, они се потрудиј да ја изгубат ама Милан не знаеше да искористи.
Aj aj, eden bod e razlikata, moze posle eventualen poraz utre pa vaka da zboris, ako pobedat pak prvi ke se a i so nereseno isto a inter ima 2 teski sledni gostuvanja, posle nareden vikend ke se vidi na sto sme realno gledano, ako Inter vleze prv za zadnji 3 tekmi, pa uste i da imaat prostor da izgubat na edna bodovi, skoro i da se prvaci taka, do togas seuste sme na coin flip situacija, nisto ne e sigurno.

Да видиме дали Syn ќе се смее откако Лацио утре ќе се повампири против Милан, плус не заборавајте дека Интер и Лацио се братски клубови и ништо чудно да изгинат на терен. :D

Да видиме дали Syn ќе се смее откако Лацио утре ќе се повампири против Милан, плус не заборавајте дека Интер и Лацио се братски клубови и ништо чудно да изгинат на терен. :D
Па смешно е на 1 бод разлика да се честита било што, а и неам многу верба моментално у Лацио, пола недела не им тренираше пола ростер, е сеа од друга страна не знам колку е точно инфото за повредата на Бенасер, ако е, тоа е хендикеп за Милан. Како и да е Милан сезонава бар у дерби средбите секогаш играле на ниво, и утре се фаворити. Иначе дај боже да си у право.

Па смешно е на 1 бод разлика да се честита било што, а и неам многу верба моментално у Лацио, пола недела не им тренираше пола ростер, е сеа од друга страна не знам колку е точно инфото за повредата на Бенасер, ако е, тоа е хендикеп за Милан. Како и да е Милан сезонава бар у дерби средбите секогаш играле на ниво, и утре се фаворити. Иначе дај боже да си у право.

Milan posledni 10 utakmici 3 gola ima dadeno :pos: Utre Lazio ke ni ebe mater

Абе еј, не кур кобете сите тука, искрено ќе напраам скандал утре, на тој пиоли коса од нос ќе му искубам, ќе ме пишува во газета дело спорт, македонка побесне во Рим, удрен црн печат бла бла, ќе се сјебам за навек..
Иначе си купив дрес :jeeee:

Абе еј, не кур кобете сите тука, искрено ќе напраам скандал утре, на тој пиоли коса од нос ќе му искубам, ќе ме пишува во газета дело спорт, македонка побесне во Рим, удрен црн печат бла бла, ќе се сјебам за навек..
Слика од дресот или не се важи!
Автоматски споено мислење:

Слика од дресот или не се важи!

Како пројде? Не се пофали

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom