А ти како го разбираш соживотот?
Едноставно. Не го разбирам воопшто. Бидејќи не постои.
Бизнис и пара измеѓу нас, да, постои. Соживот не. Додека едниот има ќар од другиот ќе функционира таа врска. И само за тоа - толку. А син му на твојот пријател што овој доле ќе му честитал празник ќе вози црна Г класа на плоштад и ќе се снима на ТикТок со учк знаме у позадина.
Си имаме соживот прекрасно, си ги честитаме сите празници, културни се, нема тупење политика и мавање во гради за знамиња, се си исплаќаат...tender connecting people. Зошто да не биде така...ама
Ок е, на ја разбираш поентата очигледно.
и пс: Еве да не испадне зборам за сите, у мое име сега. Кој соживот да имам со народ кој нема ништо заедничко со мене, и константно она што ја правам е лошо и не чини?
Јас сакам кафани, пијам алкохол и како копиљ ѓонови сме се праеле за викенди по градинки и паркови (сум праел и други комбинации), се коцкам од заебанција, сакам жени да глеам по улица и ред други работи.... Од другата страна, се од ова набројаново им смета. Значи заеби све друго неандерталско. Само ова, работи кои се дел од мојот живот вас ви сметаат. И сеа вие сте прави, ние не сме. Гитла бе.