Изгуглај ги кодовите, така најбрзо ќе дознаеш што и како. За форд имам табела ама за Меган немам уште.Денес на компјутер овие грешки ги покажа. Има некој идеја што значат кодовиве? Некој совет ? Или предложете добар мајстор каде да ја носам. Станува збор за Renault Megane 3 2011 1.5 110кс дизел
Може фабрички затворено пакување не, доколку не било на сонце. Ама отворено може да оксидира и да дојде до ситуација кај што ќе се искреираат киселини во истото што може да придонесе до лоши ефекти по моторот. За 500 денари реално не вреди ризикот, боље да го искористи за подмачкување на некои ситници, пример ланец од точак него у кола да го ставиToa maslo stoelo iljadnici godini pod zemja vie se sekirate za 2 godini, koja logika deka se rasipuva maslo ?
Toa maslo stoelo iljadnici godini pod zemja vie se sekirate za 2 godini, koja logika deka se rasipuva maslo ?
Ne znam sto ima vrska mojata profesija tuka ili samo sakas da ispadnes smesen, aj objasni ni ti togas od kade poteknuva motornoto maslo ?Да бидејќи моторното масло од земја го црпат...не ме чуди што си џандар
Да го употребиш без двоумење.Дали би имало зијан при промена на масло, околу 1.2 литри да се искористи тоа што останало од новото од претходни менувања (2018 и 2020)? Чувано во оригинална амбалажа на темно во визба. Инаку и на двете туби пишува произведено 2017та.
Станува збор за 1.6 хди 110кс (пежо 207, 2008).
Во Македонија брембо можно е да биде и производ на воздухопловната академија со седиште во Арачиново.Оригинал Брембо продукти дали (и каде) има во Македонија знае некој?
до 30% мислам напред е дозволено, али со оглед дека фабричкото затемнување е скоро толку, што и да ставиш ќе испадне потемно него дозволеното и нема да поминеш на атест. На шофершајбна па ич не смееш.Дали е дозволено ставање на фолии за затемнување на шофершајбна + возачко и совозачко стакло?
Знам дека на задните е дозволено.
– 75% за ветробранското стакло идо 30% мислам напред е дозволено, али со оглед дека фабричкото затемнување е скоро толку, што и да ставиш ќе испадне потемно него дозволеното и нема да поминеш на атест. На шофершајбна па ич не смееш.