Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Naucna fantastika za vas i greska na obezbeduvanjeto vase na prazen stadion vlegvanje klizaci da se dumate za drug pat i da ne se precenvate mozi da plasite deca po avtobusi niz skopje nisto drugo treba da rasite deca cela sreka so se slepate na dui inaku odamna ke si ostanevte za korzo da navivate samo po skopskite sela [emoji16]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

За мене е чиста глупост да одиш некако на неутрална да сликаш беџ, лепенка и слично па да се фалиш како ете бев. За шо? За да се курчиш на фб и евентуално ако те чактисат да го јадиш. Никој шо напрај вакво "херојско" дело не го сметам за успех ниту му го крева рејтингот на групата, истото го мислам и за нашиот член на чаир. Ако си во можност оди гледај не се курчи нема да го јадиш и никому ништо.

Цела сезона Вардар е на удар од страна на ФФМ и ДУИ. Кулминацијата на целиот криминал беа натпреварите помеѓу Воска и Охрид, како и судењето на минатиот натпревар помеѓу Вардар и Гостивар. Во било која нормална лига, судиите би завршиле првично 30 дена во притвор, но во нашата, тие СУСПЕНДИРАНИ судии добија наредното коло повторно прилика да судат. Ова го пишувам за да ја потенцирам важноста на борбата против ДУИ - ФФМ коалицијата која очигледно има за цел ПМФЛ да биде целосно албанска. Човече, дури чувствувам и жал за Груби, Омер и сличните. Колку треба да си имал пропаднато детство за да развиеш ваков комплекс кон еден клуб. Вардар ептен им ја има сјебано психата кога толку се трудат да го снема.
Е покрај сево ова, и покрај лошите игри на Вардар, Комити вчера имаа околу 250 луѓе на трибина. Навивање и кореографија одлични. Се промовираше и нова песна. Димнијадата/баклијадата убаво се вклопи со кореото, а најважно од се е дека трибината одамна немала ваква сплотена енергија. Војводи немаше, не знам зошто... Како шлаг на торта дојде нерешениот резултат на Воска кој дополнително ќе го мобилизира нашето членство. Браво уште еднаш за дечките кои се трудат секоја утакмица.

Никој не кажа ништо спротивно од тоа што си е. Смешено е кога нек
Шо е ова брату? Тапа за Крале Марко? Хахахахаха

Абе оти живејте во вакви филмој?

Ние како поединци сме присуствувале на 1000ци натпревари, лично јас имам одено САМ низ сите стадиони во Ск и никогаш немам сликано ваква слика, ова за мене од навивачки аспект е СРАМНО.

Една ластовица пролет не прави.

Ниту знаме видовме ниту маица. Цела трибина беше проверена, како и кафаните после утакмица.

Добра ноќ.
Каде ти идат тие во кафани што сте ги барале.Баталете ги не вреди да се замараш со нив.

Никој не кажа ништо спротивно од тоа што си е. Смешено е кога некоја навивачка група прави нешто и вие осеќате потреба да се пофалите како вие сте бр.1 во мк.

Башка зошто ставот према други кога се појавуваат само на некоја дерби утакмица или слават некоја “годишнина” не ви е ист и према ФА која со години ги нема и сега слават 25години а од тие 10 не биле активни.

Шкупи уште една утакмица и слави титула. Кој сака нека честита од сега:pijani:

Глеј прво вие соберете се да си честитате. Комити сезонава имаа повеќе кореографии него ли вие луѓе на трибина. Сто години чекавте титула и сезонава сте НАЈЛОШИ. Тоа е, го нема Вардар во ПМФЛ и одма немате зошто да постоите. Не паламуди, објасни зошто десет утакмици зезонава речиси и да ве немаше а на другите бевте по 30 луѓе?!
Ти си барем колку толку попаметен од твоиве, што ти требаат вакви глупости...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom