ZelenoBel
Модератор
- Член од
- 30 април 2013
- Мислења
- 1.690
- Поени од реакции
- 9.742
Ова е тетоважа, не е тапа за Крали Марко стаклено пиво.A ova so e?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е тетоважа, не е тапа за Крали Марко стаклено пиво.A ova so e?
Naucna fantastika za vas i greska na obezbeduvanjeto vase na prazen stadion vlegvanje klizaci da se dumate za drug pat i da ne se precenvate mozi da plasite deca po avtobusi niz skopje nisto drugo treba da rasite deca cela sreka so se slepate na dui inaku odamna ke si ostanevte za korzo da navivate samo po skopskite sela [emoji16]A ova so e?
ТапаShkupi casuals u bitola

Никој не кажа ништо спротивно од тоа што си е. Смешено е кога нек
Каде ти идат тие во кафани што сте ги барале.Баталете ги не вреди да се замараш со нив.Шо е ова брату? Тапа за Крале Марко? Хахахахаха
Абе оти живејте во вакви филмој?
Ние како поединци сме присуствувале на 1000ци натпревари, лично јас имам одено САМ низ сите стадиони во Ск и никогаш немам сликано ваква слика, ова за мене од навивачки аспект е СРАМНО.
Една ластовица пролет не прави.
Ниту знаме видовме ниту маица. Цела трибина беше проверена, како и кафаните после утакмица.
Добра ноќ.
Никој не кажа ништо спротивно од тоа што си е. Смешено е кога некоја навивачка група прави нешто и вие осеќате потреба да се пофалите како вие сте бр.1 во мк.
Башка зошто ставот према други кога се појавуваат само на некоја дерби утакмица или слават некоја “годишнина” не ви е ист и према ФА која со години ги нема и сега слават 25години а од тие 10 не биле активни.
Шкупи уште една утакмица и слави титула. Кој сака нека честита од сега![]()
Како ли ќе спиевме без ова информација?Ohri Casuals 10 godini podgrupa.

Ohri Casuals 10 godini podgrupa.
Да им се помножат сите активни години со 5 може да имаат 10 години постоење.Честито, нека се множат.