UEFA Champions League - Season 2021/22

• Креатор на темата Креатор на темата LostParadise
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Каква сезона игра Бензема :cuc:
Автоматски споено мислење:

Канте две грепки, два гола примија
И тебе те дупи аутокорект на тел а? :pos:

Марчињак сите 50:50 ситуации ги досуди за Реал.
Голот на Алонсо не го ни погледна, а топката прво отиде во блокот на Карвахал, ногата на Алонсо и ротираше околу неговата рака. Одвај го допре, одвај Алонсо оствари некаква предност. Никаква впрочем.

Но, добро. Нека ви биде.
Ова се расправавме во серија а темата, голот е оправдано поништен зашто станува збор за ситуација т.н attacking handball, кога не важат истите правила ко што важат за игра со рака во одбрана од дефанзивец, нема тука природна положба на рака, му го цивнало прстето и слично, ако е игра со рака, секогаш се свири, каква сака нека е во ситуација кога има гол. А и влијаеше врз цела ситуација тука тоа играње со рака, не дека е битно

Челзи треба да нападне јако во продолжениево, стопер на Реал пола саат ќе им игра Карвахал и мора тоа да го искористат.

И дур пишуев ова, Бензема. pure class.

Утре рано станувам, се надевам ќе помине по среќниот тим оти Челзи беа подобри.

Benzemaaaa.... Kakov zver!

Posle vadenjeto na Werner, Chelzi go izgubi mecov. Ebate Pulisic, precenetoto stvorenje.....

Има утакмица каде што не си се пожалил за судиите бе?

На натпревари каде што судиите всушност си ја извршуваат добро работата?

На пример:

Финале во Лига Куп со Ливерпул, Челзи загуби. Дома со Јунајтед во лига, 1:1. Двата порази со Сити во лига, дебаклот дома со Брентфорд, поразот од Евертон дома, киксот со Волвс на гости. Можам да редам до утре.
Таму Челзи не оствари добар резултат, но не ми беа виновни судиите и не сум се жалел за ништо.

Марчињак не се одважи ниту да погледне. Тоа е.
Автоматски споено мислење:

Ова се расправавме во серија а темата, голот е оправдано поништен зашто станува збор за ситуација т.н attacking handball, кога не важат истите правила ко што важат за игра со рака во одбрана од дефанзивец, нема тука природна положба на рака, му го цивнало прстето и слично, ако е игра со рака, секогаш се свири, каква сака нека е во ситуација кога има гол. А и влијаеше врз цела ситуација тука тоа играње со рака, не дека е битно

Челзи треба да нападне јако во продолжениево, стопер на Реал пола саат ќе им игра Карвахал и мора тоа да го искористат.

И дур пишуев ова, Бензема. pure class.

Јасно ми е мене кое е правилото. Туку топката вртеше околу раката на Алонсо, не беше флагранта игра и не беше остварена предност.
Заеби.

Таму каде што има хемија , има и резултати.
Браво Емери , браво Виљареал.

БРАЦО СВЕ ДА МУ ЕБАМ У ПИЧКА,СВЕ ОВА ИДЕ НА НЕГОВ ГРБ , ЗЛАТНА ГЊНЕРАЦИЈА СЈЕБА

Лукаку не е во составот или беше заменет? Да играш на нафрлени топки а да го имаш Лукаку на клупа некако ми нема смисла :toe:

Лукаку не е во составот или беше заменет? Да играш на нафрлени топки а да го имаш Лукаку на клупа некако ми нема смисла :toe:
???
Лукаку уште за Интер игра друже

Подобар дуел ќе беше Челзи-Сити.. Реал ќе бидат збришани реално..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom