We don't f*ck nice people!

• Креатор на темата Креатор на темата samantha
  • Време на започнување Време на започнување
hehehe, сама се пофалила, и тоа повеќе колеги и колешки биле собрани, шо значи сакала да ја знат дека била со мене, кхм. Кога ја гледам темава и на мене почнува да ми е мило што куртулив од Македонија. Секој по својот пат.

Пролив. П Р О Л И В.

и ти му љубомориш на византиецот? Спријатели се со него, може ќе ти мести некоја босанка таму у швицарска.

Искрено, од постариве генерации истетовирани по рацете JNA '84 ништо друго не сум чул освен пофалби за босанците општо а за босанките посебно.
А виде како, некако, баш тие најмногу прострадаа во идиократскиот западен демонски, упс, демократски ветар. Или како што вика Едо Маајка ,,sa generacijom shto se nagledala u ratu klanja, mater im jebem".
Автоматски споено мислење:

А што е бе оваа непријатна глетка на сајбер булинг кон византиецов, случајно приметив, не само на древнава тема ископана од мртвите, туку општо? Не ли е некако too much, без разлика на причините? Мислам дека никој не заслужува ваков атак, во глутница, 10 на 1. Освен политичатите, тие заслужуваат се најлошо :anco:

Последно уредено:
А што е бе оваа непријатна глетка на сајбер булинг кон византиецов, случајно приметив, не само на древнава тема ископана од мртвите, туку општо? Не ли е некако too much, без разлика на причините? Мислам дека никој не заслужува ваков атак, во глутница, 10 на 1. Освен политичатите, тие заслужуваат се најлошо :anco:
IMO, у крајна линија си у право.

hehehe, сама се пофалила, и тоа повеќе колеги и колешки биле собрани, шо значи сакала да ја знат дека била со мене, кхм. Кога ја гледам темава и на мене почнува да ми е мило што куртулив од Македонија.
Ти верувам, ти таков строен, висок, најпаметен, уште ко че ја ватиш за цицка, одма в гајчи водопади, че се фали, што че прај. Инаку убаво еднаш и од форумџииве куртули, што ти требаше пак да ги трпиш.

hehehe, сама се пофалила, и тоа повеќе колеги и колешки биле собрани, шо значи сакала да ја знат дека била со мене, кхм. Кога ја гледам темава и на мене почнува да ми е мило што куртулив од Македонија.
Пробувам да ја визуелизирам ситуацијава со колегиве на работа: еден врти плескавици, другиот тура помфрит во фритезата, ти запотен од жешкото редиш кисели краставички, а босанкава цела освежена од вечерта трча да полни Spezi на некое дебело германче и си замислува како ќе ја леташ над Алпите откако ќе заврши бербата на тутунот :D

hahahaha da da od tie sme!!!!
Germanci ni se kolegite by the way. 90% se germanci na spratot. Ete pak da se pofalam. Edniot kako go biva za pleskavici. Majka e. Vikinshki.

Пролив. П Р О Л И В.
*a highschoolpeaker.
- someone who peaks in highschool.

hahahaha da da od tie sme!!!!
Germanci ni se kolegite by the way. 90% se germanci na spratot. Ete pak da se pofalam. Edniot kako go biva za pleskavici. Majka e. Vikinshki.
Ти верувам, ако може студенти од периферија после 2 недели во Скопје да се пишуваат Скопјани, нема зошто печалбари во Германија да не се чувствуваат како шваби после 2 недели сончање на фритеза.

Кога ја гледам темава и на мене почнува да ми е мило што куртулив од Македонија.
Јас мислам дека на Македонија и е мило што се куртулила од тебе ;)

хаахаххахаха ова со Спези ме насмеа најдобро - признавам ве бива за хумор. Наредно гледајне ќе и речам еј како би те бивало сок да му тураш на некое дебело германче, со газот да се протнуваш низ масите. Секси конобарица.

Неписмениве шо цел живот книга не фатиле, врвен успех во животот им е најава на форум - булинг на неколку негови членки ко бијонс, се навредија дека ете некој и книги читал. Некои имаат и по пет профили, ништо чудно овие 2 страни од еден лик да се испишани.

Книгите ме одводеоа до фритезата во германија, признавам. Ама барем лична босанка се прцка низ масите да му тури сокче на германчината, па ја плакнам очи со помфритот в рака. Дејм животот така звучи уште позабавно!!! АХАХАХХАХААХХАХА

Јас мислам дека на Македонија и е мило што се куртулила од тебе ;)

верувам ))

Не мислам дека некој те напаѓа оти си начитан, умен и се тоа. Те напаѓаат пошто многу се фалиш човече, па и со тој англиски користење на секој втор збор си боли глава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom