La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Дно им подели, цк цк цк цк

Види го Лахоз будалата шо праел бе хахаххахах :pos::pos: Според некои на форумот во топ 5 судиите во светот. :pos:

Третиот картон изгледа беше за светиот дух. :pos: :pos: И си го стави картонот во џебот не ги ни запиша, ќе ги заборави до наредниот фаул.

Факинг Марсијал бре играл во Севиља :vozbud:
Јас ептен сум пропуштила во фудбалот изминативе месеци, еден куп трансфери ми промакнале :)

Пиќе ќе го враќаат во репрезентацијата најверојатно, така се пишува по Шпанските медиуми. Добар натпревар игра вечерва.

Факинг Марсијал бре играл во Севиља :vozbud:
Јас ептен сум пропуштила во фудбалот изминативе месеци, еден куп трансфери ми промакнале :)

Пиќе ќе го враќаат во репрезентацијата најверојатно, така се пишува по Шпанските медиуми. Добар натпревар игра вечерва.

цела сезона е на ниво како во старите добри времиња

16476928522307.jpg
Автоматски споено мислење:

Пиќе прај фаул. Пиќе добива жолт картон.. нооо жолт картон добиваат и два играчи на Севиља и црвен картон за асистентот на Лопетеги.
:ojeaa:

Последно уредено:
Педри многу убав гол даде, како ја протна покрај пет играчи на Севиља алал, убаво ги чучна на газ двајца. Само не ми е јасно што правеа тројцата играчи пред него, ниту еден не излезе да го блокира, си седат вкочанети овој дури се шета покрај одбраната.
Да не беше Боно вечерва и повеќе ќе примеа, на крај Штеген од перфектна утакмица ќе ја шитнеше, среќа се искупи и арно топката се најде во Аугустинсон па изреагира како прваче да шутира.

Севиља кои лузери се мајко мила, имам пишано и порано, ќе земат сила на почеток, ќе се бркаат за титула и на крај ќе нанижат порази и ќе се тефнат за тоа 4 место.
Ебате екипата ако играш само една полусезона а на крајот спиеш.
Сакам Бетис да ги прегори на крај, какво славје ќе биди тоа за нив, најголемиот ривал да го исфрлат од ЛШ.
Чоло класика пушта гас на крај и во најбитниот дел од сезоната си реди победи.

Севиља кои лузери се мајко мила, имам пишано и порано, ќе земат сила на почеток, ќе се бркаат за титула и на крај ќе нанижат порази и ќе се тефнат за тоа 4 место.
Буквално беа дојдени по бод, ништо не изиграа. Со 8 души во одбрана пола утакмица беа

Кој ќе речеше таму некаде октомври или ноември дека Барса ќе биде втора на табела уште на почеток на април. :)

Штета што е касно да се брка Реал, предоцна Барса и Атлетико ја кренаа формата. Ама битно дека дојде крајот на големата криза. Следната сезона ќе биде занимливо.

Педри е ѕвер уште сега, што да се каже за детето... Само да нема проблем со повреди, ќе биде сигурен лидер на средниот ред во Барса и Шпанија наредната деценија.

Кој ќе речеше таму некаде октомври или ноември дека Барса ќе биде втора на табела уште на почеток на април. :)

Штета што е касно да се брка Реал, предоцна Барса и Атлетико ја кренаа формата. Ама битно дека дојде крајот на големата криза. Следната сезона ќе биде занимливо.

Педри е ѕвер уште сега, што да се каже за детето... Само да нема проблем со повреди, ќе биде сигурен лидер на средниот ред во Барса и Шпанија наредната деценија.
Не ја гледав Селта-Реал, не сакам ни хајлајтс да гледам, од километри се осеќа што се случило, тука ако кикснеа ќе беше многу подруго, евентуални 6-7 бода разлика пред играње со Атлетико и Севиља во гости ќе беше стрепење до крај.

Не ја гледав Селта-Реал, не сакам ни хајлајтс да гледам, од километри се осеќа што се случило, тука ако кикснеа ќе беше многу подруго, евентуални 6-7 бода разлика пред играње со Атлетико и Севиља во гости ќе беше стрепење до крај.

Не ја гледав и јас, затоа не коментирам ништо за тоа. Да беше така разликата ќе беше многу подруго. Барса има доста полесен распоред. Вака 12 бода се сепак премногу во овој период од сезоната.

Среќа Реал си набилда разлика во бодови инаку опето ќе беше периодов, паднати се од форма. Ќе имаат киксови до крајот ама не верувам да ја испуштат титулата.
Сакам Бетис да фати ЛШ на сметка на Севиља.

Среќа Реал си набилда разлика во бодови инаку опето ќе беше периодов, паднати се од форма. Ќе имаат киксови до крајот ама не верувам да ја испуштат титулата.
Сакам Бетис да фати ЛШ на сметка на Севиља.

+1

Отсекогаш Бетис ми биле симпатична екипа со добри фанови. Одамна немаат играно ЛШ па ќе биде поинтересно да одат тие отколку Севиља, која никогаш нема добри резултати и често испаѓа во групи или од некои бош екипи. Исто навивам за нив во финалето на купот, нека ја крунисаат добрата сезона со трофеј.

Еве за оние што не гледале.
Ова е спорниот пенал за Реал, за кој според мене немаше п од пенал.

Еве за оние што не гледале.
Ова е спорниот пенал за Реал, за кој според мене немаше п од пенал.

Бребрее, сто страни ќе беа испишани да не ја имавме отпишано лигава, барса фан бојс минусче (n)

Да не остане незабележано:
Купена лига, не ја признаваме, освен ако не дојде титулата во Каталонија нормално :kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom