НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
CP3 има најголеми шанси сезонава да освои прстен.
И јас се слагам Крис Пол и Феникс играат најдобро сезонава ама друго е плејоф, баш ме занима како ќе играат и таму. Ај да не биде дека го фалам стално, кај Пол не ми се свиѓа што некогаш е избувлив, баш памтам еднаш се затепаа со Рондо.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
И јас се слагам Крис Пол и Феникс играат најдобро сезонава ама друго е плејоф, баш ме занима како ќе играат и таму. Ај да не биде дека го фалам стално, кај Пол не ми се свиѓа што некогаш е избувлив, баш памтам еднаш се затепаа со Рондо.
Горе доле истиот ростер го имаат и оваа сезона,лани го изгубија финалето сезонава очекувам да направат чекор повеќе до врвот.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.216
мислам Кари има 2 мвипњи не три, мање битно. @Stefan-kobe мислиш ли дека КП немаше да има МВП ако не играше у бош тим ко Пеликанс порано? и што ако му го дозволија трејдот у Лејкерс? ќе играше со Коби у 2010та а и Гасол, е тек тогаш ќе беше у јака конкуренција за МВП.(не викам дека ќе ја земеше ама ќе беше у муабет за МВП гарант). Да играта еволвира и станува погрда за око според мене, јас не гледам ништо убаво во трчај и скокни за три и шутни. Јас знам што пишав и во првиот пост и во вториот и третиот и петиот, воопшто не е глупост да пишеш дека СТАРАТА ГАРДА е поубава за гледање и подобро ја разбира играта и дека за мене Крис Пол е подобар ПЛЕЈ и ИГРАЧ од Кари, не и шутер, но освен шут на Кари не би му дал ниедна предност пред Пол, Пол е подобар у преглед, асистенции, дефанзива, пик-рол игра, а и подобар лидер за мене. Таква игра ми прави мерак, ко СПАРС што играа порано, ко ДЕНВЕР што игра понекогаш сега, ко РОНДО што ги водеше БОСТОН порано со асистенциите, не знам кај не сум јасен у муабетов. Ако се зимаат оверал бројките да КАРИ е подобар од ПОЛ во поени просек ама НЕ ТЕ ПРАВИ ПОДОБАР ПЛЕЈ тоа според мене. Харден не е природно плеј ама во право е илз, игра плеј веќе 3-4 години (последни
Друже што збориш бе, го напраи Кари као да е Ефтим Тимба Богоев, а Крис Пол ко Џордан. Ти реков, ок е добар играч е Пол али смали доживљај. Пред се Пол е чоукер и тоа ќе си го носи до крај на кариера, докажано милион пати до сега и немам намера да се објаснувам за ова. Како бе подобар плеј, според кои параметри? Само шутот му бил боље :pos: Ако му беше само шутот боље Кари ќе беше нешто налик Џеј Џеј Редик, а не играч кој ќе биде хол оф фејмер и кој е еден од најдобрите што го играле спортов. Во ред е тебе поише да ти се свиѓа играта на Пол ама не трескај те молам.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
PG се врати Клиперси ги победија Јута.
Лејкерс испаднаа од плејин.

B

BigMac

Гостин
277461952_10160488226158643_8821023950286361021_n.jpg

Se ocekuva za brzo da se vrati I Powell ,ako se vrati I Leonard sezonava Clipers ke bide eden od glavnite kandidati za finale na zapad.
Lakers imaat mnogu tezok raspored do kraj tesko deka I play in ke igraat.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
му се смучи од дупење на Србинкава и реши да игра баскет ПИ ЏИ .

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Прегледај го приврзокот 327003

Se ocekuva za brzo da se vrati I Powell ,ako se vrati I Leonard sezonava Clipers ke bide eden od glavnite kandidati za finale na zapad.
Lakers imaat mnogu tezok raspored do kraj tesko deka I play in ke igraat.
За Каваи пишуваше дека нема да се врати па пишуваше дека ќе се врати ако Клиперс играат плејоф.
Кој го знае.....

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.936
Поени од реакции
17.968
Види го сале, опседнат со Лејкерси како тинејџерка со Шон Мендес. Не ме чуди да се самозадоволува по неколку пати на ден после секој пораз на Лејкерс.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.841
Поени од реакции
4.480
Судиите со тек на време стануваат полоши и полоши.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.502
Поени од реакции
8.065
Ау каков натпревар Нетс - Бакс.
После 1 продолжение победа на Бакс.
Јанис е ѕвер а Дурент е чоукер.
@ilz во Спорт Вижн во Сити Мол можеш да си купиш дрес од Нетс бр.13 ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom