- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 16.619
- Поени од реакции
- 18.885
Муабетот ми беше дека рече само по тоа што му е на Вил жена ја знаеш, од таму мојот коментар.Потполно. Оскари за серии можеби само во твојот свет даваат.
Муабетот ми беше дека рече само по тоа што му е на Вил жена ја знаеш, од таму мојот коментар.Потполно. Оскари за серии можеби само во твојот свет даваат.
Да, сигурно и за тоа му залепи шамар и го испцу Крис Рок, зошто не потпишал договор. Гледам дека си biased и ги гледаш работите као не знам што, Вил е многу заљубен момак у жена му, и тоа после 25 години, и тоа богами ретко се гледа. Дали е добро за него тоа? ваљда не, и сам ти вика bad marriage for life у видеото.Сигурно не направил предбрачен договор, па ова кускулево ќе го соголи. Затоа глуми божем заљубен.
Не, ај сериозно, по што ја памтите Џада Пинкет Смит? Јас само по тоа дека му е жена на Вил. Еве баш сега гуглав да видам зошто не се сеќавам на ни еден филм со неа. Знам и кога беше бојкотот за Oscars so white коментирав дека е тотално ирелевантно тоа што баш таа бојкотира. Тоа е ко на пример Величе Шумуликовски да ја бојкотира македонската репрезентација во фудбал, ама денес. Никој не би ја ни викнал на Оскари да не му е жена на Вил.
Па не го варала само таа него. Се смееја дека и тој и вратил.Преубава беше кога одеше со 2pac, тоа беше пред скоро 30 год.
Го имав гледано интервјуто порано, али колку и пати да го гледаш пак е жално кога на еден маж му се дешава ова. Ако вчера осеќав гнев, денес ми е жал за него. Не е ни прв ни последен шо жена му го варала, али ваква cuck субмисија ретко се гледа кај машки.
Дај и 200 милиони и терај ја у три лепе, на врв на кариерата си со 5-6 филма ќе повратиш се.
И тоа башка што не работи само како актер. Само во последниве 3 години има продуцирано 5 филма и десетина серии. Беше номиниран и за ЕМИ за Cobra Kai. Не да е во врв на кариера, туку во моментов прави повеќе пари во секунда отколку јас за година, ако не претерав малце.Дај и 200 милиони и терај ја у три лепе, на врв на кариерата си со 5-6 филма ќе повратиш се.
И после вакви коментари, не само ти, неголи еден куп женски на нет што ги прочитав, како после се правдате кога ќе ви зборуваат дека сакате бед бојс?Камо вака сите мажи да се заштитнички настроени за своите жени
Се зезав, јас прва го осудив Смит за шамарот.И после вакви коментари, не само ти, неголи еден куп женски на нет што ги прочитав, како после се правдате кога ќе ви зборуваат дека сакате бед бојс?
Не романтизирајте тепачи и силеџии.
Glumese so Edi Marfi u Debeliot ProfesorНе, ај сериозно, по што ја памтите Џада Пинкет Смит?
Прв пат слушам за филмот.Glumese so Edi Marfi u Debeliot Profesor
Прв пат слушам за филмот.