Не е тешко после видеово да се заклучи дека Вил Смит е љубител наТешка фукара била жена му на Вил Смит, неговава реакција дури и неразбирлива ми е. Ако му го земат оскарот капак ќе му биде.
Нема лоша на фаца ама 1.52 сантимиКоја пичкина магија ја има гуштеров, жити мене?
Прегледај го приврзокот 326912
Види ја, ко рахитис да има, а не алопеција.
ЛупитаСпореди:
Лупита Нионго
Прегледај го приврзокот 326913
Натали Емануел
Прегледај го приврзокот 326914
Зое Салдана
Прегледај го приврзокот 326915
Зое Кравиц
Прегледај го приврзокот 326916
Хали Бери
Прегледај го приврзокот 326917
Сиара
Прегледај го приврзокот 326918
Кеси
Прегледај го приврзокот 326919
Ева Марсил
Прегледај го приврзокот 326920
и Џада Пинкет Смит
Прегледај го приврзокот 326921
И јас тоа викам има интересна фаца ама многу бе ситна е, гини оваа в кревет, со електрик ламба под јорган ја бара Вил гарантМоже ко помлада била поубава.
Мада мене ич не ми е грда.
И мене ме заинтересира сеа. Вака со коса, помлада, лагано ги доминира сите овие од на Злате листата.Може ко помлада била поубава.
Мада мене ич не ми е грда.
Епа објасни како Вил изиграва тежок симп пред камери тогаш? Жената се гледа дека е тежок манипулатор и знае да руководи со луѓе.Која пичкина магија ја има гуштеров, жити мене?
Прегледај го приврзокот 326912
Види ја, ко рахитис да има, а не алопеција.
Па тоа викам, не е грда жената, далеку од тоа. Интересни очи.И мене ме заинтересира сеа. Вака со коса, помлада, лагано ги доминира сите овие од на Злате листата.
Освен Зои Кравиц и Хали Бери.
Де бре зар ќе остане без секс ако не е со оваа.Вил е добар момак, малце предобар за ваква жена. Дефинитивно боље заслужува. Али и он го знае тоа ваљда, само тешките милиони што треба да ги даде за развод и пичкината магија на Џада му го матат умот.
Сигурно не направил предбрачен договор, па ова кускулево ќе го соголи. Затоа глуми божем заљубен.Епа објасни како Вил изиграва тежок симп пред камери тогаш? Жената се гледа дека е тежок манипулатор и знае да руководи со луѓе.
Злате сериозен си ?Сигурно не направил предбрачен договор, па ова кускулево ќе го соголи. Затоа глуми божем заљубен.
Не, ај сериозно, по што ја памтите Џада Пинкет Смит? Јас само по тоа дека му е жена на Вил. Еве баш сега гуглав да видам зошто не се сеќавам на ни еден филм со неа. Знам и кога беше бојкотот за Oscars so white коментирав дека е тотално ирелевантно тоа што баш таа бојкотира. Тоа е ко на пример Величе Шумуликовски да ја бојкотира македонската репрезентација во фудбал, ама денес. Никој не би ја ни викнал на Оскари да не му е жена на Вил.
Потполно. Оскари за серии можеби само во твојот свет даваат.Злате сериозен си ?
Готам серијата ја немаш гледано
0 релевантност во филмската индустрија, едно огромно ништо.Сигурно не направил предбрачен договор, па ова кускулево ќе го соголи. Затоа глуми божем заљубен.
Не, ај сериозно, по што ја памтите Џада Пинкет Смит? Јас само по тоа дека му е жена на Вил. Еве баш сега гуглав да видам зошто не се сеќавам на ни еден филм со неа. Знам и кога беше бојкотот за Oscars so white коментирав дека е тотално ирелевантно тоа што баш таа бојкотира. Тоа е ко на пример Величе Шумуликовски да ја бојкотира македонската репрезентација во фудбал, ама денес. Никој не би ја ни викнал на Оскари да не му е жена на Вил.