94 американски филмски награди (Оскари 2021)

Кој филм е твој фаворит за Оскар за најдобар филм од 2021?

• Вкупно гласачи
    9
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.014
Поени од реакции
4.074
Тешка фукара била жена му на Вил Смит, неговава реакција дури и неразбирлива ми е. Ако му го земат оскарот капак ќе му биде.

Не е тешко после видеово да се заклучи дека Вил Смит е љубител на

pegging

Член од
5 март 2018
Мислења
16.619
Поени од реакции
18.885
Која пичкина магија ја има гуштеров, жити мене?
Прегледај го приврзокот 326912

Види ја, ко рахитис да има, а не алопеција.
Нема лоша на фаца ама 1.52 сантими :confused:
Автоматски споено мислење:

Лупита :love:
Совршена е едноставно совршенааа

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Може ко помлада била поубава. :D

Мада мене ич не ми е грда.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.619
Поени од реакции
18.885

И јас тоа викам има интересна фаца ама многу бе ситна е, гини оваа в кревет, со електрик ламба под јорган ја бара Вил гарант :ROFLMAO:

Џ

Џонтра Волта

Гостин

И мене ме заинтересира сеа. Вака со коса, помлада, лагано ги доминира сите овие од на Злате листата.
Освен Зои Кравиц и Хали Бери.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.819
Поени од реакции
42.462
Која пичкина магија ја има гуштеров, жити мене?
Прегледај го приврзокот 326912

Види ја, ко рахитис да има, а не алопеција.
Епа објасни како Вил изиграва тежок симп пред камери тогаш? Жената се гледа дека е тежок манипулатор и знае да руководи со луѓе.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
И мене ме заинтересира сеа. Вака со коса, помлада, лагано ги доминира сите овие од на Злате листата.

Па тоа викам, не е грда жената, далеку од тоа. Интересни очи.
Може дека зелени му личи на гуштер. :LOL:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.901
Поени од реакции
11.239
Вил е добар момак, малце предобар за ваква жена. Дефинитивно боље заслужува. Али и он го знае тоа ваљда, само тешките милиони што треба да ги даде за развод и пичкината магија на Џада му го матат умот.
Де бре зар ќе остане без секс ако не е со оваа.

Инаку, Злате претерува, не е толку лоша, посебно не во младоста :D Физички де.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.844
Поени од реакции
36.899
1648565403557.png

Еве ја помлада. На машко личи. Реков јас, попрво Вил отколку Џада! :pos:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.844
Поени од реакции
36.899
Епа објасни како Вил изиграва тежок симп пред камери тогаш? Жената се гледа дека е тежок манипулатор и знае да руководи со луѓе.
Сигурно не направил предбрачен договор, па ова кускулево ќе го соголи. Затоа глуми божем заљубен.

Не, ај сериозно, по што ја памтите Џада Пинкет Смит? Јас само по тоа дека му е жена на Вил. Еве баш сега гуглав да видам зошто не се сеќавам на ни еден филм со неа. Знам и кога беше бојкотот за Oscars so white коментирав дека е тотално ирелевантно тоа што баш таа бојкотира. Тоа е ко на пример Величе Шумуликовски да ја бојкотира македонската репрезентација во фудбал, ама денес. Никој не би ја ни викнал на Оскари да не му е жена на Вил.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.619
Поени од реакции
18.885
Сигурно не направил предбрачен договор, па ова кускулево ќе го соголи. Затоа глуми божем заљубен.

Не, ај сериозно, по што ја памтите Џада Пинкет Смит? Јас само по тоа дека му е жена на Вил. Еве баш сега гуглав да видам зошто не се сеќавам на ни еден филм со неа. Знам и кога беше бојкотот за Oscars so white коментирав дека е тотално ирелевантно тоа што баш таа бојкотира. Тоа е ко на пример Величе Шумуликовски да ја бојкотира македонската репрезентација во фудбал, ама денес. Никој не би ја ни викнал на Оскари да не му е жена на Вил.
Злате сериозен си ?
Готам серијата ја немаш гледано :eek:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.117
Поени од реакции
25.180

0 релевантност во филмската индустрија, едно огромно ништо.

Требаше да отворам IMDb за да видам дека во Матрикс глумела за да си кажам "еиии во Матрикс глумела оваа бе", скроз ја имав заборавено, толку впечаток оставила.

Најјакото е што гледам дека била некој Executive Producer во King Richard филмот и овој како што е вошкар ништо чудно за некоја година да му се курчи како Оскарот што го добил, го добил поради нејзе. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom