- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.100
- Поени од реакции
- 10.138
Хемиско чистење и перење има многу во Скопје.Дали во Скопје има некаде место кое се занимава со перење алишта ?
Хемиско чистење и перење има многу во Скопје.Дали во Скопје има некаде место кое се занимава со перење алишта ?
Каде точно ? И кој концепт е подобар, хемиско чистење или сам да ги ставиш за перење (ко на филмовине што е, бар така сум видел не знам точно како иде), оти не за едно две парчиња туку би било малку повеќе. Еднаш на 2-3 недели би се посетувало, со поголема количина на облека.Хемиско чистење и перење има многу во Скопје.
Кај нас немам видено перални како по филмовите (но немам ни барано).Каде точно ? И кој концепт е подобар, хемиско чистење или сам да ги ставиш за перење (ко на филмовине што е, бар така сум видел не знам точно како иде), оти не за едно две парчиња туку би било малку повеќе. Еднаш на 2-3 недели би се посетувало, со поголема количина на облека.
Веќе доби убав одговор..ти преостанува само да вртиш на телефони и да си прашаш...но знам дека има многу што си носат гардероба, постелнина па и долен веш, пешкири идр. на перење во овие салони.Каде точно ? И кој концепт е подобар, хемиско чистење или сам да ги ставиш за перење (ко на филмовине што е, бар така сум видел не знам точно како иде), оти не за едно две парчиња туку би било малку повеќе. Еднаш на 2-3 недели би се посетувало, со поголема количина на облека.
Градска перална до Моцарт слаткарница...Каде точно ? И кој концепт е подобар, хемиско чистење или сам да ги ставиш за перење (ко на филмовине што е, бар така сум видел не знам точно како иде), оти не за едно две парчиња туку би било малку повеќе. Еднаш на 2-3 недели би се посетувало, со поголема количина на облека.
Било кој пазар, 50-100 денари.Каде во Скопје може да се најдат вакви бричови?
Да, за поклон ми е намената. Фала за советите.Ако ти е за поскапи, но нема некоја разлика, провери во ДМ или Веро.
Сапун (црвен цилиндар) побарај на пазар, лично немам користено.Каде можам да купам Арко сапун за бричење?
Црвеново го нема на други место освен пазар?Сапун (црвен цилиндар) побарај на пазар, лично немам користено.
Крем (зелена туба како паста за заби) има во Стокомак, моментално таква користам.
Порано користев Gillette Shaving Gel, ама и оваа брка работа.
Немам забележано на друго место, но немам ни барано.Црвеново го нема на други место освен пазар?
Mozda cudno, ama jas zadovolen od EMS na Makedonska posta . Cesto sum ja koristel I nikogas sum nemal problem. Duri I za pratki vo stranstvo.Од брзиве пошти која би ја препорачале како најдобра?
Ми треба за повеќекратно на месечно ниво, врата до врата.
Благодарам!Mozda cudno, ama jas zadovolen od EMS na Makedonska posta . Cesto sum ja koristel I nikogas sum nemal problem. Duri I za pratki vo stranstvo.
Od vrata, do vrata...