Кладилница (Генерална дискусија)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.985
Поени од реакции
7.128
Дали има некаде да се уплати Македонија тепа на пенали?

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
@Lowe2 не се смеј, Лајович изгуби, Милман изгуби сет, уште Креси и топ сум, 3/3.
За поише типови следете ме.

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Лојд Херис
Фучович

За боље квота може да се проба првата 2:0 и втората 1 и +.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.488
Поени од реакции
10.074
Ako stignete od 3, ABA2

Lovcen - Mladost Zemun

H2 na -5.5, i over 168.
ja dobiv na sreden vlog, ja igram na po 150e,
gledam na bwin vekje go limitiraat totalot,
ako saka nekoj da prati.

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Лојд Херис
Фучович

За боље квота може да се проба првата 2:0 и втората 1 и +.
Првото влезе, појачаното имаше шанса, мада и вака е топ :D

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.488
Поени од реакции
10.074
Сакав ова да го пробам пред години како експеримент ама тогаш имав пари и немав трпение :D
Да биде иронијата поголема сезонава учествувам во натпреварување на форумов и се ставаат 2 типови неделно условот е да биде минимално 1.20 коеф, ко почвеше си реков да почнам да го пратам до извесна сума. бев 1 погодена 1 промашена и си реков нема шанси после тоа да се врзи некоја серија, епа после тој падот во октомври месец немам промашено и погодив 44 парови со ред просек коефициент 1.25 па сега ти види каква пара ми избегала :pos:

Шала на страна претешко е и тоа, мене ме посра таква серија инаку другиве под мене имаат по 4-5 промашени, ако сакаш да играш озбилно ти треба капитал како што ти напиша @Lester Freamon а брз и едноставен начин до капитал(ова сум го праел повеќе пати порано и се врзуваја луди серии) е почни со некоја помала сума и прати огромни фаворити кога губат во живо (коефициенти кои пред почеток биле од 1.01-1.10) особено подинамичните спортови и врти ги кога ке дојдат околу 1.3 до 1.5 рецимо, зацртај си сума до колку сакаш да стигниш и оди ол ин. Само треба трпение и вишок слободно време :icon_lol:
zivotarkaat li uste vakvite forumi?
ako nisto povekje, znaese da ima interesni likovi so fiks idei :D
najdov edno neznam dali e app ili blog, nesto burrazersnet, ama ne go pratam bas.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
zivotarkaat li uste vakvite forumi?
ako nisto povekje, znaese da ima interesni likovi so fiks idei :D
najdov edno neznam dali e app ili blog, nesto burrazersnet, ama ne go pratam bas.
Слабо ептен овде беше активно дур беа сите во игра и имаја шанси за прво место и постираја и по други теми, тапа се за озбилни типој посекако..
На betrush има некои добри типстери, можда и на блогабет ако знајш кого да пратиш ама не сум во тек за таму, јас најчесто го посетувам подфорумот на редит

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Monaco - Baskonia 160.5+
Se ocekuva ubava utakmica na poeni, sabajlevo osnovnata granica bese 157.5 sea e vekje 160-161.
Mislam deka ke odi lesno i opusteno IMG_20220325_161624.jpg
Автоматски споено мислење:

Monako vo posledno vreme na domasen teren igraat ubava kosarka, vo serija se od 8 pobedi po red, taka da ako nekoj saka moze da ja igra 1.
Na poslednite 6 utakmici na domasen teren redovno ja prefrlaat granicava od 160, pa bi trebalo i vecerva.

Последно уредено:

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Фоњини во живо, 2.30

Фоњини во живо, 2.30
:angel:

Синер 0:2

Последно уредено:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Monaco - Baskonia 160.5+
Se ocekuva ubava utakmica na poeni, sabajlevo osnovnata granica bese 157.5 sea e vekje 160-161.
Mislam deka ke odi lesno i opustenoПрегледај го приврзокот 326475

Monako vo posledno vreme na domasen teren igraat ubava kosarka, vo serija se od 8 pobedi po red, taka da ako nekoj saka moze da ja igra 1.
Na poslednite 6 utakmici na domasen teren redovno ja prefrlaat granicava od 160, pa bi trebalo i vecerva.
Fuj tapa. Vecerva ke se vadam na Filadelfija...

Kajgana Shop

На врв Bottom