Вердаско ја врти 2.20Лајович да ја сврти, 2.90
Не вределоВердаско ја врти 2.20
90 - 114Ako stignete od 3, ABA2
Lovcen - Mladost Zemun
H2 na -5.5, i over 168.
ja dobiv na sreden vlog, ja igram na po 150e,
gledam na bwin vekje go limitiraat totalot,
ako saka nekoj da prati.
Првото влезе, појачаното имаше шанса, мада и вака е топЛојд Херис
Фучович
За боље квота може да се проба првата 2:0 и втората 1 и +.
zivotarkaat li uste vakvite forumi?Сакав ова да го пробам пред години како експеримент ама тогаш имав пари и немав трпение
Да биде иронијата поголема сезонава учествувам во натпреварување на форумов и се ставаат 2 типови неделно условот е да биде минимално 1.20 коеф, ко почвеше си реков да почнам да го пратам до извесна сума. бев 1 погодена 1 промашена и си реков нема шанси после тоа да се врзи некоја серија, епа после тој падот во октомври месец немам промашено и погодив 44 парови со ред просек коефициент 1.25 па сега ти види каква пара ми избегала
Шала на страна претешко е и тоа, мене ме посра таква серија инаку другиве под мене имаат по 4-5 промашени, ако сакаш да играш озбилно ти треба капитал како што ти напиша @Lester Freamon а брз и едноставен начин до капитал(ова сум го праел повеќе пати порано и се врзуваја луди серии) е почни со некоја помала сума и прати огромни фаворити кога губат во живо (коефициенти кои пред почеток биле од 1.01-1.10) особено подинамичните спортови и врти ги кога ке дојдат околу 1.3 до 1.5 рецимо, зацртај си сума до колку сакаш да стигниш и оди ол ин. Само треба трпение и вишок слободно време
Слабо ептен овде беше активно дур беа сите во игра и имаја шанси за прво место и постираја и по други теми, тапа се за озбилни типој посекако..zivotarkaat li uste vakvite forumi?
ako nisto povekje, znaese da ima interesni likovi so fiks idei
najdov edno neznam dali e app ili blog, nesto burrazersnet, ama ne go pratam bas.
Фоњини во живо, 2.30
Fuj tapa. Vecerva ke se vadam na Filadelfija...Monaco - Baskonia 160.5+
Se ocekuva ubava utakmica na poeni, sabajlevo osnovnata granica bese 157.5 sea e vekje 160-161.
Mislam deka ke odi lesno i opustenoПрегледај го приврзокот 326475
Автоматски споено мислење:
Monako vo posledno vreme na domasen teren igraat ubava kosarka, vo serija se od 8 pobedi po red, taka da ako nekoj saka moze da ja igra 1.
Na poslednite 6 utakmici na domasen teren redovno ja prefrlaat granicava od 160, pa bi trebalo i vecerva.