foxy roxy
~!@#$%^&*()_+
- Член од
- 22 јуни 2006
- Мислења
- 471
- Поени од реакции
- 7
Во 8-30 тебе има и к***т да ти се треси :pos2:Ама во 83` мин. ви се тресеше гзето ....
Во 8-30 тебе има и к***т да ти се треси :pos2:Ама во 83` мин. ви се тресеше гзето ....
Јас бев 100% сигурен дека Цезар ќе ја фати...Ама во 83` мин. ви се тресеше гзето ....
i dosta go napagate inter, si pobedi zasluzeno so 1-0!Во 8-30 тебе има и к***т да ти се треси :pos2:
Во случај Милан да победи ке има цитат на ова погоре и под него едно 3 тома пцовки да ти е јасно....после и бан ке има али ако:bil:i dosta go napagate inter, si pobedi zasluzeno so 1-0!
bogami ke se tresat bez ronado gatuzo i inzagi tesko niv!!
mutu,jorgensen i pazzini ke vi kazat kako se igra fudbal vecer !!!
Forza Fiorentina !!!
Но сепак не беше ни надигран.. и плус беше со ирач помалку па не смее да му се замери на играта на Интер..Бидете реални.
Интер по втор пат против Емполи не беше надмоќен. Добро сепак изиграја на резултат и си го добија. ... нема да коментирам мечот честито поените то шо сакавте си добивте.
Ај сега ќе се вадиме со црвениот. Сепак не треба да се рамни со емполи туку треба да покажи малку иницијатива, а не да се вади со контри.Но сепак не беше ни надигран.. и плус беше со ирач помалку па не смее да му се замери на играта на Интер..
И ајде шо прогнозирате за вечерва.. јас мислам ќе биде X.. 1:1
Ќе биде интересно и густо доколку Милан победи.. ќе има голема борба за излез во Европа односно лига на шампиони..
И мене баш ме интересира сега шо ке казат...Ajде сите Миланези што плукавте за судењето демек за Интер било , ме интересира вашето мислење за жолтиот картон за Неста , објективни бидете , реални , и не мрчете против Интер кога ни вие не сте нешто поразлични . Или ке чекате Колина со официјална изјава да излезе .. . . Смешки .
Ми се тресеше кога му га затресе мрежата Пато на Фреј :too:Во 8-30 тебе има и к***т да ти се треси :pos2: