Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Е ако де се спасивте и ова коло :)

i dosta go napagate inter, si pobedi zasluzeno so 1-0!

bogami ke se tresat bez ronado gatuzo i inzagi tesko niv!!

mutu,jorgensen i pazzini ke vi kazat kako se igra fudbal vecer !!!

Forza Fiorentina !!!

Во случај Милан да победи ке има цитат на ова погоре и под него едно 3 тома пцовки да ти е јасно....после и бан ке има али ако:bil:

Ќе збориме после натпревар :milan6:

zaso ban da ima be ?????????
jas ne pcujam ili neso takvo za da ima ban!!!
jas si kazuvam moe mislenje...
Forza Fiorentina !!!!!!!!!!!!
Forza Fiorentina !!!!!!!!!!!!Forza Fiorentina !!!!!!!!!!!!Forza Fiorentina !!!!!!!!!!!!Forza Fiorentina !!!!!!!!!!!!Forza Fiorentina !!!!!!!!!!!!Forza Fiorentina !!!!!!!!!!!!Forza Fiorentina !!!!!!!!!!!!Forza Fiorentina !!!!!!!!!!!!Forza Fiorentina !!!!!!!!!!!!Forza Fiorentina !!!!!!!!!!!!Forza Fiorentina !!!!!!!!!!!!Forza Fiorentina !!!!!!!!!!!!

Бидете реални.
Интер по втор пат против Емполи не беше надмоќен. Добро сепак изиграја на резултат и си го добија. ... нема да коментирам мечот честито поените то шо сакавте си добивте.
Но сепак не беше ни надигран.. и плус беше со ирач помалку па не смее да му се замери на играта на Интер..

И ајде шо прогнозирате за вечерва.. јас мислам ќе биде X.. 1:1
Ќе биде интересно и густо доколку Милан победи.. ќе има голема борба за излез во Европа односно лига на шампиони..

хммм...Мислам дека вечер на Јувентус(и мене) ни одговара нерешен резултат, и мислам дека 1-1 ќе биди

Викендов све наопаку резултати нема да биде чудно ако изгуби Милан :)

Ама доколку победи нека се пази Јуве, гледам криза ги фаќа малце по малце :zlo:

Но сепак не беше ни надигран.. и плус беше со ирач помалку па не смее да му се замери на играта на Интер..

И ајде шо прогнозирате за вечерва.. јас мислам ќе биде X.. 1:1
Ќе биде интересно и густо доколку Милан победи.. ќе има голема борба за излез во Европа односно лига на шампиони..

Ај сега ќе се вадиме со црвениот. Сепак не треба да се рамни со емполи туку треба да покажи малку иницијатива, а не да се вади со контри.

Ај за вечер: ммм заебан меч за прогноза. неможам да типувам на победник бидејќи секој можи да победи (ненормално израмнети противници има). ама мислам дека еден гол ќе го одлучи натпреварот.

Ajде сите Миланези што плукавте за судењето демек за Интер било , ме интересира вашето мислење за жолтиот картон за Неста , објективни бидете , реални , и не мрчете против Интер кога ни вие не сте нешто поразлични . Или ке чекате Колина со официјална изјава да излезе .. . . Смешки .

Ajде сите Миланези што плукавте за судењето демек за Интер било , ме интересира вашето мислење за жолтиот картон за Неста , објективни бидете , реални , и не мрчете против Интер кога ни вие не сте нешто поразлични . Или ке чекате Колина со официјална изјава да излезе .. . . Смешки .

И мене баш ме интересира сега шо ке казат...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom