- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.967
- Поени од реакции
- 42.683
Не знам за вас али ја за печеницата и кременадлите идам у КАМ. Кипер не доаѓа у обзир пошто ништо немаат од ова.
Како мислиш тешко? Јас мислев на наши луѓе што се вработија во Лидл на повисоки позиции конкретно за во МКДТешко се вработуваат веќе по маркети.
Инаку вива фреш го менаџираат 5 топ европски менаџери, тоа е знак дека ќе влезе Лидл или Шпарк.
Вива фреш сакаа да земат маркети и во Албанија ама ги одбија, значи ланец сакаат да направат.
Имаат кам месара?Не знам за вас али ја за печеницата и кременадлите идам у КАМ. Кипер не доаѓа у обзир пошто ништо немаат од ова.
Друго те сфатив, па има наши на повисоки места многу веројатно дека ќе ги вратат тука.Како мислиш тешко? Јас мислев на наши луѓе што се вработија во Лидл на повисоки позиции конкретно за во МКД
Шпар тешко дека ке влезе кај нас иако газдава на Нептун и на ИГМ го држи Шпар у Ал
Sent from my iPhone using Tapatalk
Отворено беше и сега.Завршиле инспекциите, веројатно средено е се, утре отвораат. Одете да си купите свинско, пиво и зејтин. Ле Бон, по можност!
има квалитетно свежо месо у фрижидерите. Од Гевгелија мислам го носат. Многу е добро.Имаат кам месара?
Не верувам, мислам ке вработат нови зашто има доста време за обука нивна, плус веќе некои работатДруго те сфатив, па има наши на повисоки места многу веројатно дека ќе ги вратат тука.
Валда ќе има вработување, од она што дознав е дека ќе се оди на обука во Бугарија, изгледа ќе оди под нивна лиценца.Не верувам, мислам ке вработат нови зашто има доста време за обука нивна, плус веќе некои работат
Има има посебно теткине од Веро и Тинекс а пд скоро време и во Рамстор турни ме да кинисамлол, ќе обучуваат касиери дури у Бугарија кога тука ги имаш со лопата да ги ринеш. Колку луѓе само не го работат тоа пошто највеќе пари носи а нашиве шкртици не сакаат да платат.
па добрите не се задржуваат, пошто не плаќаат онолку колку што е захтевна работата. Тетките пред пензија се и немаат друго чаре затоа тоа го работат.Има има посебно теткине од Веро и Тинекс а пд скоро време и во Рамстор турни ме да кинисам
Заради големи редици што им се ствараат бараат екстремна брзина и никако пакување на каса директ у количка а тоа што праќаат на обуки у други земји веројатно поише така им одговара зашто имаат тренинг центри ова општо многу го практикуваат
Migros е најголемиот ланец на супермаркети во Швајцарија формиран во 1925 год па до ден денес не продават ни алкохолни пијалоци ни цигари.Kipper marketi se Albanski !
Автоматски споено мислење:
Kipper marketite se Albanski i ne prodavaat nikakvi alkoholni pijaloci (duri ni ebeno pivo ne držat) nitu pak prodavaat produkti od svinsko meso što e stvarno glupo i diskriminirački bidejki Kipper marketi imaš i vo 99% kaurski sredini i ideš unutra da pazariš i svinsko jok pivo jok haha ko u Bagdad ili Kabul