- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Svoevremeno Berluskoni&Galijani cesto znaea da dadat izjava vo koja spomnuvaa sampioni, mislejki na sampioni megju igracite, e takvi momentalno nemame. Konkretno denes po 12min fudbal da gi imavme Sheva mesto Giroud i Kaka mesto Diaz, ke imavme lagana prednost od 0:2
не го бараат тоа туку бараат замена за Ромањоли кој ке си оди на крај на сезона, а секако е многу подобро да имаме 3-4 квалитетни штопери и да се ротираат отколку само дваипол (Томори, Калулу и Кјер кога е здрав)Зошто бараат некој како Ботман да биде во пар со Томори?
Razbravte sto mu bese filmot na Pioli so tie takticki rotacii?Theo poveke odigra na sredina nego na negovata pozicija,isto i Kalabrija se ufrlase sredina mesto da siri kao obicno,ne probuvavme da go izolirame Leao. Pioli izjavi na press deka narednite 3 utakmici se protiv ekipi sto igraat so trojca vo odbrana,verojatno imaat spremano nesto ama mi izgleda dosta neorganizorano.
Moram da se pofalam deka i ja sum ja drapal taa cicka, koga bev sredno na ekskurzija niz Evropa
Фали овој рандом убиец да фати ритам и конечно да придонесе за тимот во натпреварите што следат. Таман малку ќе одмори Леао.
Brahim Abdelkader DiazДиаз може не е корисен, ама никој не може да каже дека и Хакан ќе беше корисен оваа цела сезона, а не еден месец. Еден месец добар беше и Диаз.
Со Санчез кој има проблеми со повреди ќе треба уште двајца.
Нормално, сите го сакамо овде Бремер... не поврзуаат со Ботман а ќе завршимо со Миленкович пошто е најефтин [emoji28] Таке и со другиве, на крај со некој трет ќе завршимо [emoji16]. Навивачите најчесто се фаќаат за најпознатато име.