Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пропали таленат, може ќе му тргне тука бе послаба е лигата што.Мино го понудил Аднан Јанузај на Милан.
![]()
Како е договорена кога нема ништо официално сеуште? Што ти мислиш барса им се јавила и они рекла ај супер одма потпишувам. Кеси сака да си оди. Ко хакан и Донарума. Не може со сила са ги потпишат. Па и Псж го губи Мбапе за без пари кои вреди повеќе од 3цата заедно што ги спомна. Челзи губи играчо за без пари. Јунјтед го губи погба. Јуве Дибала така да не знам што се трескаш одма од земја. За ориги недела две се преговара не 10 месеци. Па едино во форма беше Џиџи , за кој имаме и повеќе од пристојна замена. Хакан и Кесие не се во таква форма. Сигурно нема се трескам по земја дека Кеси ќе со оди особено не кога сме први.пропали таленат, може ќе му тргне тука бе послаба е лигата што.
@Castiel брат види ги Барса, пола Европа ја договорија на гага уште сега, Интер си продужуваат договор со битни играчи не се ко овие не можеа Кеси да го договорат еј.. па од 3 трансфери 150м изгубија на гага ( Џиџи + Хакан + Кеси ) сиг вредат заедно 150м, башка лани во форма беа сите тројца.. ама не нека иде време и изгуби го за гага, ај бар за Тео и Леао нема да е така а и Бенасер.
И нашите веднаш ќе прифатат.Мино го понудил Аднан Јанузај на Милан.
![]()
Така е брату во право си но јас сум голем емотивец и срцево незнае поинаку,тоа е посилно од мене.И нашите веднаш ќе прифатат.
Дај не читајте глупави медиуми кои намерно пишуваат вакви имиња за да направат револт кај фановите.
За тие пари еден нема да им дадат...јавна тајна е дека Сасуоло се фидер клуб на Јувентус, само ако они не се заинтересирани може да има некој ваков трансфер.
Има ли барем трошка надеж дека Сасуоло ќе го прифати ова?