Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Халанд ми стои мене на тежок платеник. Премногу сличности со Нејмар во понашањето, плус е под огромно влијание од татко му. Моја прогноза е дека ќе заврши во Сити/ПСЖ.

Барса нема пари да го плати повеќе од 25-30 годишно, пари шо ПСЖ ќе ги дуплира како од шала. Реал исто така мислам нема да си дозволи толку пари, особено ако го земат Мбапе.

Немора да си некој стручњак за да сфатиш дека шансите за Халанд да оди во ваква Барселона се исти како да направи моментално трансфер во некој Украински или Руски клуб...буквално 0%

Ако е вистина дека ги одбил Реал и Баерн покрај Челзи за да иде да игра со Де Лигт и Ругани... ондак му признавам на Стекот све што кажал за менталниот капацитет на црнците.

Изворот: trust me bro.

Повеќе на Саше Политико му верувам. Каков Јувентус.

Изворот: trust me bro.

Повеќе на Саше Политико му верувам. Каков Јувентус.
Не знам можда е и вистина, ама ми нема логика ова пошо се пишува за 6.5м плата а знам ги одбиваше Челзи за суми поголеми од 10м по сезона. Мислам дека во Баерн ќе оди Рудигер.

Не знам можда е и вистина, ама ми нема логика ова пошо се пишува за 6.5м плата а знам ги одбиваше Челзи за суми поголеми од 10м по сезона. Мислам дека во Баерн ќе оди Рудигер.

Да не се случеше ова со Роман, ќе останеше во Челзи гарантирам. Сега не знам, ама има шанси повторно да се случи тоа.

Не можат Баерн да си дозволат толкава плата и се зборува дека се откажале од преговори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom