Фудбалски/трансфер дискусии

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.040
Халанд ми стои мене на тежок платеник. Премногу сличности со Нејмар во понашањето, плус е под огромно влијание од татко му. Моја прогноза е дека ќе заврши во Сити/ПСЖ.

Барса нема пари да го плати повеќе од 25-30 годишно, пари шо ПСЖ ќе ги дуплира како од шала. Реал исто така мислам нема да си дозволи толку пари, особено ако го земат Мбапе.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Немора да си некој стручњак за да сфатиш дека шансите за Халанд да оди во ваква Барселона се исти како да направи моментално трансфер во некој Украински или Руски клуб...буквално 0%

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ако е вистина дека ги одбил Реал и Баерн покрај Челзи за да иде да игра со Де Лигт и Ругани... ондак му признавам на Стекот све што кажал за менталниот капацитет на црнците.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ако е вистина дека ги одбил Реал и Баерн покрај Челзи за да иде да игра со Де Лигт и Ругани... ондак му признавам на Стекот све што кажал за менталниот капацитет на црнците.

Изворот: trust me bro.

Повеќе на Саше Политико му верувам. Каков Јувентус.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.868
Поени од реакции
116.143
Изворот: trust me bro.

Повеќе на Саше Политико му верувам. Каков Јувентус.
Не знам можда е и вистина, ама ми нема логика ова пошо се пишува за 6.5м плата а знам ги одбиваше Челзи за суми поголеми од 10м по сезона. Мислам дека во Баерн ќе оди Рудигер.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Не знам можда е и вистина, ама ми нема логика ова пошо се пишува за 6.5м плата а знам ги одбиваше Челзи за суми поголеми од 10м по сезона. Мислам дека во Баерн ќе оди Рудигер.

Да не се случеше ова со Роман, ќе останеше во Челзи гарантирам. Сега не знам, ама има шанси повторно да се случи тоа.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.394
Поени од реакции
26.386
Не можат Баерн да си дозволат толкава плата и се зборува дека се откажале од преговори.

Kajgana Shop

На врв Bottom