- Член од
- 12 декември 2007
- Мислења
- 4.863
- Поени од реакции
- 10.350
Беше. Одби операција за да игра СП (го освои со Франција) и од тогаш е инвалид и пензионер.Нели Умтити прејак беше според вас едно време?
Беше. Одби операција за да игра СП (го освои со Франција) и од тогаш е инвалид и пензионер.Нели Умтити прејак беше според вас едно време?
Ако е вистина дека ги одбил Реал и Баерн покрај Челзи за да иде да игра со Де Лигт и Ругани... ондак му признавам на Стекот све што кажал за менталниот капацитет на црнците.
Не знам можда е и вистина, ама ми нема логика ова пошо се пишува за 6.5м плата а знам ги одбиваше Челзи за суми поголеми од 10м по сезона. Мислам дека во Баерн ќе оди Рудигер.Изворот: trust me bro.
Повеќе на Саше Политико му верувам. Каков Јувентус.
Не знам можда е и вистина, ама ми нема логика ова пошо се пишува за 6.5м плата а знам ги одбиваше Челзи за суми поголеми од 10м по сезона. Мислам дека во Баерн ќе оди Рудигер.
Не можат Баерн да си дозволат толкава плата и се зборува дека се откажале од преговори.Не знам можда е и вистина, ама ми нема логика ова пошо се пишува за 6.5м плата а знам ги одбиваше Челзи за суми поголеми од 10м по сезона. Мислам дека во Баерн ќе оди Рудигер.