Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Полуфинале во куп на италија Лацио-Интер?

Да, Лацио-Интер!

Уште сега изјавувам дека нема ич да ми биде криво Интер да испадне под услов Пандев да ги даде головите за Лацио.

Со среќа!

Очекувам интересни 2 утакмици со оглед на тоа дека е полуфинале на купот,Лацио го посакува трофејот и гледам дека мрднаа малку од нула.
Сега викендов со Сампдорија би требало да блеснеме во полн сјај.
Интериста,и на вас со среќа во купот,Пандев дава голови ја кршам лустери :)

bravo za lazio ,dobra igra nema sto... so sreka vo polu finale, jas sakam da ide lazio u finale!
U nedela 20.30 edvaj cekam da gi vidam tie KA-PA-RO
demek neso opasno trio !!
aloooooooo od artemio franki ne izlagate ni so bod!!
muti 18'
pazzini 33'
Fiorentina 2-0 Milan

ke ve pozdavat deckive!

bravo za lazio ,dobra igra nema sto... so sreka vo polu finale, jas sakam da ide lazio u finale!
U nedela 20.30 edvaj cekam da gi vidam tie KA-PA-RO
demek neso opasno trio !!
aloooooooo od artemio franki ne izlagate ni so bod!!
muti 18'
pazzini 33'
Fiorentina 2-0 Milan

ke ve pozdavat deckive!

хмм како прво не сте на ниво на Интер па да кажуваш дека Фиорентина се во најдобра форма и Милан нема ни бод да освои. Сепак ќе е најинтересен дуел викендов и одвај чекам да почне да ви збрцаат момците по некој гол. Сепак едните ќе се радуваат едните нема, кои ќе бидат тие ќе видиме одвај чекаааааам :vozbud::vozbud::vozbud:

пазете се доаѓаат
f_menfrombrazm_ca82d86.jpg

imame 4 pobedi po red, toa znaci deka sme u najbolje forma !!!!!
Forza Fiorentina !!!!

Сепак, интересен меч ќе биде Фиорентина - Милан..На Милан му е од КРУЦИЈАЛНО значење овој меч ако се надева на четврта позиција на крајот од сезоната, така што Фиорентина му е најглавниот конкурент за четврто место, кое води за квалификации за ЛШ..Искрено, мене ми одговара да си ги поделат бодовите(или ако победи некој тој да е Милан) со услов Јуве да тепа со Каљари...Се ќе се разјасни до недела вечер...Очекувам интересни утакмици овој викенд..Поздрав

Ќе ја стаам двојка Милан, па што сака нека биде. Инаку, некоја информација, кој нема да игра за Милан од првотимците ако може да ми кажете?

Па незнам дали ке игра Роналдо, другите сите се спремни.

Ова ми се свиѓа лацио почнаа да се засилуваат,фала курци Пандев нема да игра само со ропаци!

Ако типувам на Фиорентина:Милан би типувал 1...
Ама овај 1 со си мадиња ќе го стам:pos2:
А иначе очекувам сигурна победа на Интер
mysmilie_2407.gif
mysmilie_2407.gif
mysmilie_2407.gif
mysmilie_2407.gif
mysmilie_2407.gif
mysmilie_2407.gif
mysmilie_2407.gif
mysmilie_2407.gif

И то...

:salut: