Општи дискусии за ТВ серии

Член од
16 август 2021
Мислења
31
Поени од реакции
36
Well, fakat to je samo moje misljenje kompa *so glasot na Jeffrey The Dude*

Како што викаш и самиот, многу носталгично се водите со серијава. Хуморот е субјективна работа, ама овде нема ни Х од хумор. Спремен сум со било кој од форумов на опклада во било која сума, да гледам било која компилација на the funniest moments дека нема ни еднаш да се насмеам, дури сум спремен и на self-torture и да ја гледам целата серија. Laugh траката на серијата само го појачува чувството на непријатност, онака чисто да знае хумористичната публика кога треба да се насмее...

Ајде да ви дадам и на тебе и на останатите љубители на Пријатели да видите што е хумор и смешно:

Во 20 секунди имаш микс на емоции од смешно, непријатно и на крај тажно.
"Just stay mute Mark, you're a social freak. Remain in your compound."

You wouldn't even let me drink your piss? I'm not trying to kiss you, Mark. It's liquid waste.

Овие две сцени се од иста епизода и се посмешни од цела серија Пријатели.

И на крај шлаг на тортата, умирање од смеење:

Дно од хумор. Овие две сцени биле посмешни од цела серија :facepalm::facepalm:
Автоматски споено мислење:

Ок, Stan.

Смешна е. Смешна е серијата што е Телетабиси за возрасни.
Друже ти си опериран од хумор имајки во предвид што ти е смешно...

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.844
Поени од реакции
12.099
Свесни сме и самите фанови на Френдс дека серијата си има фалинки, мене лично не ми е најдобра ниту најсмешна, ама далеку е од „Телетабис за возрасни“ серијата е безвременска без разлика дали му се допаѓала или не на некого. Си има некоја топлина, носталгија плус е feel good серија. Со оглед дека е стара 28 години хумурот е и те како одржан.

Башка што не е проблем тоа што некој ја хејта, туку дека типот влезе така авторитетно „Сега ќе ви кажам на вас што е смешно“ :D, тамам работа ако така дискутиравме филмови и серии.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Frasier e најсмешен ситком.

Нормално, никој нема да се согласи со ова, освен гранде можеби, и живот тера понатаму.

Френдс не ми е омилена, но си ја сакам и поштувам. Имам приметено дека ги тригернува луѓето со самото тоа што е најпопуларна горе доле, иако може не гледале ни пет епизоди.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Ja bi sakal da ne mi se sviga. Ima mnogu cringe momenti so koi bi ja zakopal. But hey, thats love.

Ako rewatch 5 6 pati site sezoni me pravi teletabis - so be it. Konecno interierot da go matchnam so exterierot.

:icon_mrgr:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Мене Пријатели ми беше feel good серија и толку. Не смешна, али добро поминато време во онака лабава топла атмосфера меѓу неколку другарчиња и нивните секојдневни дешавки.
Only fools and horses е серијата во која сум вљубен кога станува збор за хумор хумор.
И It's always sunny исто.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Шо ви е филмот со коментарите пола на Македонски пола Англиски ?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Он топик, дека спомнавте Френдс јас сум изгледа единствената на планетата земја шо ја нема изгледано серијата, имам нешто зирнато кога одеше на тв, пред години ама не се рачуна. :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.608
2 страни се пишат за 6 месеци на темава, ама некој ако ги спомне Friends, за 1 саат 150 мислења.. не бе, слаба серија е, нема што.

Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
4.083
посоодветно околу Friends би било следново :

Култна и најлегендарна сцена во серијата :D

Ју кант чраст френдс фандом курајбер :toe:

You want a washing machine in a pub?
- It'll freak 'em out! What the fuck's a washing machine doing in a pub? Jesus, I need a drink. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom