Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Болесно е веќе оваа ниво на чувство на ниско вредност на русофиливе,жал и туѓ срам ме фаќа.100% сум сигурен дека Путин ќе застане после Украина, ама се би дал да почне да слегува накај Балканот. Не заради Македонија, ние што и да се случи сме ебана странка, ама какво смеење ќе биде со Бугарите и Косоварите, епски би било.
Прво не лажи како буљаш: Никаде не реков дека „целата воена техника од западот не била добра“....сеа и воена техника од западот не била добра...
![]()
An F-22 Stealth Fighter Flew Under an Iranian F-4 Phantom (Undetected)
Drones are becoming an increasingly prominent part of modern military inventories, and are now used for both reconnaissance and strike missions. Iran has been a frequent target for U.S. drone operations, and the use of unmanned platforms by both sides has been a point of contention between the...nationalinterest.org
https://www.airforcemag.com/f-35-production-set-156-per-year-until-completion/ 121 авион произведен во 2020
Коментирај ми ги постовите: Не ме коментирај мене - следен пат ќе пријавувам. Преку фалусов ми е од замарање со пациенти:Хахахахаахах
Друже 24 саата ја гориш темава, па сеа и воена техника од западот не била добра..
Ти, јамајка , птица селица и лидерот Бачето сте како Ленин на ноќни волци он јавно вие на форуми битка терате….
Болесно е веќе оваа ниво на чувство на ниско вредност на русофиливе,жал и туѓ срам ме фаќа.
100% сум сигурен дека Путин ќе застане после Украина, ама се би дал да почне да слегува накај Балканот. Не заради Македонија, ние што и да се случи сме ебана странка, ама какво смеење ќе биде со Бугарите и Косоварите, епски би било.
Бугарите експресно ќе си ја применат старата стратегија „секогаш со посилниот“ и ќе станат фанатични про-Руси.
За малата цена Санстефанска Бугарија.
Ние ќе наебеме највише.
Поверни се Србите кон РФ, значи јужна бановина е поверојатно.Бугарите експресно ќе си ја применат старата стратегија „секогаш со посилниот“ и ќе станат фанатични про-Руси.
За малата цена Санстефанска Бугарија.
Ние ќе наебеме највише.
Големината на државата нема врска. Русија е поголема од Италија 50 пати, а економијата му е иста.Kano, kako da ti kazam. Germanija nema ambicija da bide svetska sila. Em sto nema ambicija nema ni objektivni faktori koi pridonele za toa pocnuvakji so goleminata (teritorialno i broj na naselenie). Zatoa e projektot EU kako zaednica da moze da parira. Od druga strana Germanija a i EU (osven porano UK i sega Francija) ne stava fokus na vojska poradi iskustvata na kontinentot ama i do vcera SAD im go branese grbot. E sega ke vidime ovaa situacija kako ke gi smeni rabotite. Germanija najavi 100Mrd ad hoc za modernizacija plus 2% sekoja godina od budzetot. Toa se ogromni pari za niv. Najavija deka ke kupat novi F35ki. Evropejcite bea vo iluzija deka ne treba povekje vojska i voena mokj ama se vratija vo realnosta.
Атомски бомби да пренесуваат со ловци бомбардери?Ne deka nema i slabosti ama so ogled na toa sega sto imaat definitivno e napredok plus tie se sposobni da prenesat atomski bombi vo slucaj da potreba. Inace planirat 35 da kupat. A toa deka e prevara e dobro da se znae, fala na clenot za informacijata. Kako gi ubedija Svajcarcite da kupat 36 ne bi komentiral. Valjda i niv gi izlazale.
Големината на државата нема врска. Русија е поголема од Италија 50 пати, а економијата му е иста.
Индија пример беше Холандска колонија, а колкава е Холандија колкава е Британија. Многу е битно парите кај се, таму е и моќта. Реалноста е таа.
Економијата само на Германија споредена со таа на Русија, беше едно трипати поголема пред инвазијата на Русија, а неспоредливо со цела ЕУ, да не зборуваме за УСА итн.
Atomsko oruzje de.Атомски бомби да пренесуваат со ловци бомбардери?