Веројатно батеријата отишла.zdravo decki ako moze malo prasane imam ups ot anhoch so displejce mediacom koga ke go vklucis baterijata trepka i se isklucuva avtomacki sto bi mozelo da e otprilika inaku e staro,blagodaram
Али експрес.Каде можам да најдам ваква сијалица/ламба? Или ако нема во Македонија од каде можам онлајн да купам. Фала
Прегледај го приврзокот 324850
Види во Анхоч, мислам дека е ова:Каде можам да најдам ваква сијалица/ламба? Или ако нема во Македонија од каде можам онлајн да купам. Фала
Прегледај го приврзокот 324850
Другар не гледај инк-џет, ќе затнат главите. Инк-џет само ако се користи постојано, тоа е мојот заклучок, тоест лично искуство.Дечки некој ако е повеќе во тек со принтери, кој мултифункционален принтер би го препорачале до кај 100тина евра?
Ми треба за повозрасна особа, да не се шета по фотокопири, ептен мал лоуд на принтање (20-50 страни месечно), и сличен број за скенирање (домашна употреба).
Скенирањето би било добро да биде во боја, а принтањето сеедно, пожелно боја, ама ако нема во ценовниот ранг ок е и црно бело. Пожелно да е пониска цената на боите кога ќе дојде за замена, да не е колку нов принтер
Не ги следам принтерите, имам искуство со овој, ама не ми се даваат 10к за ваков тип на употреба за дома![]()
Ти благодарам, скенерот колку што сфатив од спецификациите може да скенира во боја?Другар не гледај инк-џет, ќе затнат главите. Инк-џет само ако се користи постојано, тоа е мојот заклучок, тоест лично искуство.
Јас ги имав едно време (со оригинални кетриџи), ги фрлив сите, нерви ми искинаа со чистење на глави и пуштање по ливче-две секој втор ден за да не затнат главите, па чат-пат линии на принт, па пак чистење, жива мака.
За таа намена (домашна), гледај што и да е, само ласер нека е.
Јас за дома би избрал нешто вакво (црно-бел принт), како поефтина варијанта
Anhoch PC Market Online
Anhoch PC Market Online е најголемата IT интернет продавница во Македонија, која обезбедува системи и компоненти со врвен квалитетwww.anhoch.com
Anhoch PC Market Online
Anhoch PC Market Online е најголемата IT интернет продавница во Македонија, која обезбедува системи и компоненти со врвен квалитетwww.anhoch.com
Колор си е скенерот, само принтот е црно-бел. За дома, да не се малтретираат по копирници топ е.Ти благодарам, скенерот колку што сфатив од спецификациите може да скенира во боја?
овој им тонерот, не е скап, ако го нема мк од ebay ќе стигне за неколку денови
![]()
Anhoch PC Market Online - Toner Sprint/Sunglory HP CF244A 44A M15, M15A, MFP M28A, MFP M28W 1k
Anhoch PC Market Online Печатачи и скенери Тонери и филаменти Toner Sprint/Sunglory HP CF244A 44A…www.anhoch.com
Jas imam inkjet Epson od 2014 i uste raboti, nisto ne se zatnalo. Nekogas i cel mesec ne pecatam nisto i sum nemal problem do sea. Prvite 1-2 godini koristev original ink, posle pocnav da kupuvam kompatibilni. Eve go skoro 8 godini e i nema gajle.Другар не гледај инк-џет, ќе затнат главите. Инк-џет само ако се користи постојано, тоа е мојот заклучок, тоест лично искуство.
Јас ги имав едно време (со оригинални кетриџи), ги фрлив сите, нерви ми искинаа со чистење на глави и пуштање по ливче-две секој втор ден за да не затнат главите, па чат-пат линии на принт, па пак чистење, жива мака.
За таа намена (домашна), гледај што и да е, само ласер нека е.
Јас за дома би избрал нешто вакво (црно-бел принт), како поефтина варијанта
Anhoch PC Market Online
Anhoch PC Market Online
Не сум стручен за принтери.Jas imam inkjet Epson od 2014 i uste raboti, nisto ne se zatnalo. Nekogas i cel mesec ne pecatam nisto i sum nemal problem do sea. Prvite 1-2 godini koristev original ink, posle pocnav da kupuvam kompatibilni. Eve go skoro 8 godini e i nema gajle.
Прегледај го приврзокот 325368
Pojma neam za kvalietot dali e podobar ovdeka, poso generalno site u kina se sklopeni. Inace ja so ovaj uopste sum nemal problemi a i me iznenadi deka seuste ne e rasipan lol. Ustvari najgolem problem e sho za skeniranje treba strana po strana pa koa ke se rasipe ovaj ke zeam so feed za skaner za da ne mora da sedam do nego i menjam strani.Не сум стручен за принтери.
Ги гледам само како периферен уред кој треба квалитетно да ме служи и ништо повеќе.
Но тоа што го кажав беше мое лично искуство со инк-џет, ти имаш поинакво лично искуство. Можда и друг квалитет е во УК, поима немам.
Последниот инк-џет што го имав дома беше HP 7110 солидно А3 принтерче.
Го "негував" со повремено киснење на глава за успешно да испринтам лист-два, дури неполна година. Го трпев со месеци да ми лази по нерви, за неделно по некој испринтан лист. После за да не ја киснам главата, ми кажаа "финта" на два дена по два листа фул колор да му пуштам, стварно успешна финта беше, не се запушуваше, но немав намера да му бидам роб на принтерот.
Еден ден така ми рокна филм, го откачив од кабли, принтерот во раце и го фрлив директива во контејнер. Не се шалам, колку и да звучи лудо ми се стемни пред очи и го откачив од дома на тој начин, без да трепнам.
Пред тоа имав и некои други инк-џет, иста мака мачев и со нив.
После купив мултифункционален ласерски колор за дома и видов мир. Додека за инк-џет, реков само -да не се повтори.
На работа сме со Conica Minolta копири за скен/принт и што и да ни треба. Ѕверки, ефтини ми се за одржување, тонер по солидни цени.
Preporacajte slusalki wireless za 150tina+ evra
Ke gi koristam za gejming na ps5, android mob za muzika retko i na macbook daily za zoom.
Koristev stari zicani od iphone i zatoa me vlece za airpods pro bidejki ke menjam i androidot za skoro so ios a i mi lezi nivniot mold.
Vtora opcija mi se na sony pulse 3d no ne znam dali ke moze so mobilen/laptop.
Sakam in ear no i moze i nadvoresni samo da ne se epten golemi. Moram da zemam denes nesto a nemam pojma od slusalki i ne sakam da ubijam cel den istrazuvajki plus nedela ke zatvori
@Anon moze ti znaes
@Psyside pls
Anyone