Со резервно напојување или мултиметар.Kompjuterot nesaka da mi se pusti, kako da proveram dali e maticnata crknata ili napojuvanjeto
Веројатно двете ги немаш и затоа сервис.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со резервно напојување или мултиметар.Kompjuterot nesaka da mi se pusti, kako da proveram dali e maticnata crknata ili napojuvanjeto
Отвори го и гледај дали ќе почнат да се вртат вентилаторите во компјутерот или дали светат некои лед диоди на матичната.Kompjuterot nesaka da mi se pusti, kako da proveram dali e maticnata crknata ili napojuvanjeto
Ако не пали напојувањето (не завртува кулерот).Kompjuterot nesaka da mi se pusti, kako da proveram dali e maticnata crknata ili napojuvanjeto
пробај друга усб порта, нека е вклучена додека го рестартираш писи/лаптопот... ова се прастари камери мислам, плус од бит пазар... колку ја зема, 170 денари?Здраво дечки.
Вчера купив една евтина мала камера од Бит Пазар.
Прегледај го приврзокот 321974
Навидум за истата не било потребно симнување драјвери, но кога ја конектирав директно со USB, Windows не ја признава како уред и фрла error код 43. Пробав да се снајдам со кодот т.ш. следев неколку youtube туторијали кои се справуваат со тој error код, но сепак ништо.
Дали некој знае што би можело да биде проблемот и како да се реши ?
Прегледај го приврзокот 321975
Смири се клауспробај друга усб порта, нека е вклучена додека го рестартираш писи/лаптопот... ова се прастари камери мислам, плус од бит пазар... колку ја зема, 170 денари?
ќе ти ја акнам по глава
оди во details tab-ot и барај hardware id и гуглај го, може треба драјвер
фалична еСмири се клаус.
Одамна го пробав тоа со USB портите, пробав и uninstall device, па scan for changes но истото. Пробав и на друг компјутер, но џабе. А што најмногу ме зачуди е што спомна ти за hardware id. На паковањетo пишуваше дека немало потреба од драјвери, но сепак пробав и вакво нешто немам видено до сега:
Прегледај го приврзокот 322028
Може до многу работи да е графичка, матична, напојување, виндовс.Компјутеров го пуштив и гледав по интернет и по некој 40 мин куќиштето уште свети си работи а мониторот се изгаси а и тонот го снема тоа што гледав,стиснав рестарт и си работеше пак најнормално.До што може да биде за пак да не ми се гаси вака?
Па стар компјутер е само за YouTube,филмови нешто такви работи е.Можеби му дојде крајотМоже до многу работи да е графичка, матична, напојување, виндовс.
Што конфигурација имаш?
Најверојатно е напојувањето отвори го издувај ја прашината ако инаш некој што се разбира повеќе нека ја смени пастата на процесорот.Па стар компјутер е само за YouTube,филмови нешто такви работи е.Можеби му дојде крајот