jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.493
- Поени од реакции
- 27.314
Има , indigo traveller .Мојот идол. Нема подобар и похрабар авантурист од него.
Гледав да е превземено од Хрватски медиум, сепак они најодбо знаат што им паднало. Ај што НЛО-во им стигнало до Загреб туку и го прелетало, паднато е на јужната периферија.Јас мислам дека тоа со истите називи е малце филмање, мислам можноста е огромна 2 Словенски држави да имаат слична топонимија. А може и не е Украинско леталото, можеби е Руско, на пример зошто Украинците би користеле Ѕвезда на леталото, мислиш дека не би го офарбале?
Од аспект на новинари/блогери ANNA News ( Сирија ) и Гонзо ( Ерменија). Ана во Сирија на неколку пати буквално одеа да снимаат заедно со јуришни водови ( мислам дека со Палестинците беа на неколку пати во Гоума) и додека снимаа, наизменично функционираа и како медицински лица. Гонзо во Ерменија мислам дека буквално му погоди Азербеџански дрон до неговата кола.Има , indigo traveller .
А, врз вас потомците на Илирите каде не постои ниту еден физички доказ дека е тоа така не е извршен социјален инжинеринг. Зар вие во 2001 година не извршивте инвазија врз суверена држава,притоа заборавајќи дека токму таа држава ве прима и ви даде се што може кога бегавте од Косово.Врз нас барем е извршен социјален инженеринг, ама кај вас што е правен чим оправдувате инвазија врз суверена држава заради банални причини?
Многу поголема е војната.Абе кои самостојни и суверени фржави. Дане живееме во различен универзум. Има супер сили и вазали. Борбата е сега дали Украина ќе биде руски или амерички вазал.
Експерт е за оружје на Call of Duty двојката и Half Life.Како прелетал дронов бе преку НАТО држави а да не биде забележан?
@Fenix955
Мислам дека ти беше експерт за оружје?
Од тебе познавање имам повеќекратно и во Call of duty и во сите други сфери на воено наоружување.Експерт е за оружје на Call of Duty двојката и Half Life.
Хакиран???https://press24.mk/nova-teorija-letaloto-trebalo-da-padne-vo-oblast-kade-shto-se-vodi-vojna-ne-vo-hrvatska?fbclid=IwAR09DFNRWtdg0vq6LZmT01HpadO4VjkOOAPGfbSIJ8L0t6CDtGJpSLX5nSU
да бе, Украинците имаат Рамковен Кадар па користат Гоогле Транслатор, па место во Јарун Украина го пуштиле во Јарун Загреб... ова летало ИМАЛО БАЈАГИ гориво, а кој знае КАКОВ товар, 11 часови ПО падот се држеше во ТАЈНОСТ, а сирените во Загреб не се огласија иако 7 минути било детектирано
Знам дека си, секоја чест. Ако некогаш ми затреба, ќе те барам да ме наоружиш со тенгало и камчиња и како да ракувам со него.Од тебе познавање имам повеќекратно и во Call of duty и во сите други сфери на воено наоружување.