Чекич
Мајкл Оливер судиски боготац
- Член од
- 16 октомври 2007
- Мислења
- 4.001
- Поени од реакции
- 6.321
ауууууууу е сега си заслужи навреди од синдикат мислам како можеш да постираш такви реални мислења !?!?!?Првин индиректно вреѓаш неколку членови на форумов неколку поста претходно велејќи дека немаат елементарна интелигенција , a ти сега правиш споредба на црно со бело , т.е. правиш споредба на ситуации кои се сосем спротивни и споредба која човек со елементарна интелигенција не би ја направил .
Постот мој малце погоре наменет за тебе очигледно не го прочита , се кажав таму , али ајде еве ке те просветлам пак .
Со Парма голот беше празен , Бучи го имаше напуштено голот и истиот беше бранет од играч ( Коуто ) , во ситуација кога голот е празен а има контакт со рака без разлика каков и да е , ако истиот постоел секогаш се свири пенал , вакви случаеви сум видел 10000 и секогаш било свирено Пенал , .
Како можер ситуација кога голот е празен да ја споредиш со онаа кога Каладзе играше со рака па нели ти си надпросечно интелигентен , како можеш вакви апсурдни споредби да даваш .
само продолжи така ...иначе сосема си во право
Неисцрпна тема нема што. Дај нека свирнат уште нешто “сомнително“ за Интер барем, зошто цело првенство за еден пенал да се расправаме стварно нема смисла
. Едно чудо постови напишав за ова и не ми паѓа на памет уште да пишувам сега, сакам само за авторитетот Колина да кажам нешто, со оглед на тоа што сум го гледал Бог знае колку пати: Колина имаше да го свирне она во дел од секунда без ни малку размислување и утредента пола новинари во Италија ќе му се восхитуваа колку бил добар судија. Вонземјанинот судел многу помали пенали од она само за да покаже дека му се може, т.е. дека го гледа и она што обичните смртници не го гледаат. Его како планина.