Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 април 2014
Мислења
7.337
Поени од реакции
11.748
Вака искрено. Дали кога Санчез доби црвен тебе ти спласна или сеуште ја имаше истата еуфорија од голот на Лаутаро?

Имаа. Не е дека седеа и чекаа Ливерпул да ја затвори, ама ем квалитетно сме инфериорни ем играч помалку.
Со Барса (Видал) и Реал (Барела) истото се случи. Бевме компетитивни се до црвените картони.
Додади и дека се гледаше неискуството, слабиот напад и соодветни замени.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Вака искрено. Дали кога Санчез доби црвен тебе ти спласна или сеуште ја имаше истата еуфорија од голот на Лаутаро?

Имаа. Не е дека седеа и чекаа Ливерпул да ја затвори, ама ем квалитетно сме инфериорни ем играч помалку.
Со Барса (Видал) и Реал (Барела) истото се случи. Бевме компетитивни се до црвените картони.
Знаев дека нема да поминат. Не знам дали ми ја разбираш поентата. Не ми криво што испаднале, требаше да испаднат, Ливерпул беа подобри и требаше да идат понатаму.
Ме нервира италијанското во него, што не ни се обидува да излезе од комфорт зоната и да проба да направи нешто повеќе.
За резултати требаат муда. Резултатот бев свесен дека нема да го видам, сакав мудата (фигуративно де, се ви ебам :D ), да ги видам.
Ок добро сме играле, тоа никој не го спори. Ама, од личните пречки и терање инает од Конте-Инзаги споредбите на почеток на сезона, муабетиве овде се претворија во кампови со хвалоспеви за едната или другата страна (не зборам конкретно за тебе). Очигледно замерки не смеат да му се дадат на Инзаги.
Мене тоа не ми се допаѓа, им се намалиле шанси на минимум и ај ќе го потапшаме по грб тренерот и играчите и ќе си продужиме со "за малце" муабетите. По стоти пат ќе кажам, пробај ништо не губиш, само тоа сакав да го видам.
За играта, кажав и претходно, одлична беше. За квалитетот, тој е, сите го знаеме тоа.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.219
Поени од реакции
13.109
После ова денес она гомноно жгољаво Санчез несакам веќе да го видам на терен.
Да му ебам се женско што има низ куќа!

Толку е постот.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.912
Поени од реакции
23.627
Знаев дека нема да поминат. Не знам дали ми ја разбираш поентата. Не ми криво што испаднале, требаше да испаднат, Ливерпул беа подобри и требаше да идат понатаму.
Ме нервира италијанското во него, што не ни се обидува да излезе од комфорт зоната и да проба да направи нешто повеќе.
За резултати требаат муда. Резултатот бев свесен дека нема да го видам, сакав мудата (фигуративно де, се ви ебам :D ), да ги видам.
Ок добро сме играле, тоа никој не го спори. Ама, од личните пречки и терање инает од Конте-Инзаги споредбите на почеток на сезона, муабетиве овде се претворија во кампови со хвалоспеви за едната или другата страна (не зборам конкретно за тебе). Очигледно замерки не смеат да му се дадат на Инзаги.
Мене тоа не ми се допаѓа, им се намалиле шанси на минимум и ај ќе го потапшаме по грб тренерот и играчите и ќе си продужиме со "за малце" муабетите. По стоти пат ќе кажам, пробај ништо не губиш, само тоа сакав да го видам.
За играта, кажав и претходно, одлична беше. За квалитетот, тој е, сите го знаеме тоа.
Ти ја разбирам поентата, ти сакаш Интер и со црвен картон да играа на ол ин. Не е ова Емполи па туку така да тргнеш напред.
Многу подобар Интер испаѓал од полош Ливерпул. Ова им е најдобриот тим во модерната ера и ептен добро се покажавме во двомечот ама јбг, квалитетот на Ливерпул пресуди на крај.

Ама, од личните пречки и терање инает од Конте-Инзаги споредбите на почеток на сезона, муабетиве овде се претворија во кампови со хвалоспеви за едната или другата страна (не зборам конкретно за тебе). Очигледно замерки не смеат да му се дадат на Инзаги.
Не знам зашто воопшто треба Конте да се спомене во секоја конотација. Знам што збориш па и да е конкретно за мене ок е, јас сум тој што го брани Инзаги. И тоа најмногу затоа што Конте е историја, моментално тренер на Тотенхем. Никој не го избрка, сам одлучи да замине. Инзаги начека хаос, и покажа во ЛШ многу повеќе од него.
Не смеат да му се најдат замерки барем вечерва. Не е дека е перфектен. Ама дека прави добра работа од овој Интер, прави.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Сега нека гледаат да се влечат со Торино во недела да му ебам семката нивна.....значи можело да изиграат кога сакаат.....дај боже да цркнат ако дозволат Милан со онакви мизерни играчи да стани шампион....мора да се стегнат и да направат серија ...кога можат со Ливерпул изиграат вака на двата натпревари, можат барем еднаш да извадат мадиња и да победат против Јувентус во Торино по 100 години и да покажат дека се шампиони на Италија.

Иначе не знам дали забележавте ама сме во серија од 4 натпревари со ред без примен гол...пополека повторно се консолидирваме назад како во периодот кога ги заредивме 8 победи со ред во Ноември-Декември...само напред да проработат полунапаѓачите што ги имаме и Брозович да не се повреди.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Секогаш има простор за критики, имаше и вчера.
Исто имаше и многу позитивни работи од кои мора да бидеме задоволни.

Дури и црвениот на Санчез беше во ситуација кога бевме понесени од атмосферата по голот на Лаутаро.

Ливерпул е во топ 3-4 во Европа, а ние и во двата натпревари одигравме на ниво и покажавме квалитет.

Се видоа и недостатоците за кои сме сите свесни. Немаме никакви замени, неаме напад. Факт...
Се виде и дека тимот е посилен без Џеко. И тоа е факт.

Се надевам ова ќе ја врати самодовербата кај играчите па да ја задржите титулата во Серија А.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Секогаш има простор за критики, имаше и вчера.
Исто имаше и многу позитивни работи од кои мора да бидеме задоволни.

Дури и црвениот на Санчез беше во ситуација кога бевме понесени од атмосферата по голот на Лаутаро.

Ливерпул е во топ 3-4 во Европа, а ние и во двата натпревари одигравме на ниво и покажавме квалитет.

Се видоа и недостатоците за кои сме сите свесни. Немаме никакви замени, неаме напад. Факт...
Се виде и дека тимот е посилен без Џеко. И тоа е факт.

Се надевам ова ќе ја врати самодовербата кај играчите па да ја задржите титулата во Серија А.
Те молам малку подобјасни како тимот бил посилен без Џеко у први 11? Што направи тимот без него за ова да е факт?

Еден дуел вчера не добија и немавме една конкретна шанса.
За разлика од првиот натпревар каде што доминиравме со поконкретни шанси и изгубивме, вчера беше обратна ситуацијата ( 3 стативи на Ливерпул) .

Ни јас не сакам првиот напаѓач да ни е 36 годишен, ама дека биле посилни без него и тоа било факт... Многу слабо.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Те молам малку подобјасни како тимот бил посилен без Џеко у први 11? Што направи тимот без него за ова да е факт?

Еден дуел вчера не добија и немавме една конкретна шанса.
За разлика од првиот натпревар каде што доминиравме со поконкретни шанси и изгубивме, вчера беше обратна ситуацијата ( 3 стативи на Ливерпул) .

Ни јас не сакам првиот напаѓач да ни е 36 годишен, ама дека биле посилни без него и тоа било факт... Многу слабо.
Има натпревари каде што Џеко даде и по 2 гола, ама во повеќето е без корисен и играме како со играч помалку. Кога ќе се сетам дека на тоа место го имавме Лукаку...

Тим со шампионски амбиции не може да замени класа играч со играч кој треба да биде во пензија.
Ќе беше ок да се земе за на клупа, како што е ок со Санчез да го менува Лаутаро.

Заборавив да ја спомнам ситуацијата со Санчез. Играчот стигна прв до топката, немаше време да ја повлече ногата. Зошто доби жолт, дали тоа беше воопшто и фаул? Со 11 играчи и зголемена самодоверба по голот можеше да бидат поинакви работите.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мојот човек Мичо Шкринијар. :love:

Плус му ја одлепи плуќата на Салах на крај, го разнесе за памет, капитенски.
Нема боље штопер у свет моментално, последниве 2-3 сезони.

У Калчо нема конкуренција ни близу, надвор едино Ван Дајк, другото мрш, одјеби со прецененковци Рубен Дијас и слична пациентела.

Бруталира Миланчо. Дај му решение за стално. Не мора да биде капитен, остај го Барела нека џафка по судиите и нека бира страна или топка. Миланче нека убива и коле.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.119
Поени од реакции
10.022
И уште една битна ствар вчера, дуелот Дамброзио-Мане. Едно 2-3 пати овој босиов беше спремен на колец да го надене, па уште и форици му пушташе. Мане делуваше на рандом африканец од Пијаченца вчера, не ми се веруваше што гледам.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.711
Поени од реакции
17.601
Шо се деси толку вчера шо на твитер гледам сите Јувенташи даваат подршка и солидарност за Интер ?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Шо се деси толку вчера шо на твитер гледам сите Јувенташи даваат подршка и солидарност за Интер ?
Ништо.
Доби црвен Санчез за кој можеше и да му се прогледа низ прсти. Лахоз компензираше за претходен старт со отворен ѓон директно у колено по кој можеше комотно да даде директен црвен.

Нит е оштетен Интер ниту фаворизиран Ливерпул. По правила е жолт картон. По осет на судијата е претерано.
Али Лахоз е тоа, едноставно мора да биде у центар пажња, па после леташе по помошникот на Инзаги, па жути картони па глупирање. Ама добро, познат кловн е.
Нема врска, не дека ради тоа не помина Интер.

И да останеа 11 на 11 мислам дека немаше шанси да дадеме уште 2 гола. Едино по некоја случајност нешто да го однесевме мечот у продуженија што ќе беше самоубиство според мене.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.119
Поени од реакции
10.022
Као буквално немаше шанси да пројдеме вчера. Дури и да догуравме до продужетци, не беа кадарни ни да помислат на трет гол, а кој ја гледал пенал серијата Ливерпул-Челзи знае дека ни на пенали нема што да бараме со нив. Победа за самодоверба и нека тргнат по скудето.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.568
Поени од реакции
5.614
И уште една битна ствар вчера, дуелот Дамброзио-Мане. Едно 2-3 пати овој босиов беше спремен на колец да го надене, па уште и форици му пушташе. Мане делуваше на рандом африканец од Пијаченца вчера, не ми се веруваше што гледам.
Дамбо е сува класа, молим лепо!

Kajgana Shop

На врв Bottom