Во Тетово кај пазарчетоИ до каде е работава? Ќе има ли нешто конкретно годинава околу прва локација на маркет?
Лидл сака паркинг да има за сите аута бре, што значи у градот јокВо Тетово кај пазарчето
Sent from my iPhone using Tapatalk
И веќе одамна сме пишувале најчесто си градат свој објект околу 10.000 метри квадратни барем така по порталиве се пишуваше.Лидл сака паркинг да има за сите аута бре, што значи у градот јок
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Друже жал ми е што не го препозна сарказмотЛидл сака паркинг да има за сите аута бре, што значи у градот јок
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Слушнав дека тражеле во Тетово локација. А исто слушнав одамна дека во спортскиот центар во Тетово ќе отварале Лидл маркет. Колку се точни тие работи не знам.Друже жал ми е што не го препозна сарказмот
Лидл нема да отвори со една продавница туку најмалку со 7-8 а пред се не без дистрибутивен центар кој ако не рентаат кај Дени шпед значи уште не им е почнат и се даалеку од отварање и ова се е пишано погоре и земал ликот се појавува со прашање дали се знаела локација на првата продавница
пс. У Солун има 2-3 продавници каде што немаат паркинг бесплатен
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oва е нешто слично како со Индискиот милијардер Субрата Рој од Сахара Груп Корпорацијата (ама милијардер само во Индиски Рупии), ниту во евра, ниту во долари, ниту во британски фунти...И до каде е работава? Ќе има ли нешто конкретно годинава околу прва локација на маркет?
Значи далеку се од нешто конкретно штом уште не им се дефинирани локациите![]()
„Лидл“ бара локации во скопска Кисела Вода - Слободен печат
Скопската Општина Кисела Вода информира дека градоначалникот Орце Ѓорѓиевски вчера остварил средба со претставниците на „Лидл“, кои биле заинтересирани за достапни локации каде би можеле да се отворат маркети и регионален дистрибутивен центар. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber –...www.slobodenpecat.mk
Давај инфо почесто ако имашSe zbori deka seriozno se navlezeni vo pregovori so objektot na SP kade e Mr. Bricolage.
Zainteresiramost od dvete strani, so cenata bile daleku...