Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Месиас и Ребиќ со ужасен пристап, овој првиов не сакаше да го мрдне тој газот дебел и спурнат ко на питбул.

Жиру треба со повеќе авторитет да настапи на натпревариве и да им свика на примадониве Леао и Салемакерс. Не се потрудија да го пронајдат во ниту еден напад и доста солираа. Се на се океј натпревар, мене лично ми се допадна и брзо ми помина. Покажавме дух иако ова е лика и прилика да се пронајдат слабостите во тимот.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.178
Поени од реакции
14.387
Are we sure Rebic's injury wasn't actually a blunt force trauma to the head?

Amater
Анте е тоа, почнува добро, се повредува, му треба доста време да се врати во форма и во финишот пак игра нешто.

Треба две крила да се земат, за прв состав и за клупа. Анте да го продадат некако би било супер, но тешко ќе биде тоа.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Момци ме интересира доколку некој од вас бил на натпревар во Милано дали билети купивте преку официјалната страна на Милан или има поевтина алтернатива?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.903
Поени од реакции
23.297
Момци ме интересира доколку некој од вас бил на натпревар во Милано дали билети купивте преку официјалната страна на Милан или има поевтина алтернатива?

Ја два пута идев со карти купени од viagogo.com немав проблем. Од официијалната ги пуштаат картите покасно мислам, недела две пред почеток на натпревар, и сеа со коронава со намален капацитет, а и ако планираш на некое дерби да идеш може да ги снема картите за неколку саати

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
Јас 2 пати преку официјалната страна исто без проблем. Е сега дали има разлика у цена поскапо поефтино у споредба со виагого стварно не знам

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.632
Поени од реакции
48.565
Што се жалиш, ја ни не знам кј е Пониква
Тоа е еден елитен скијачки резорт кај Кочани кај што ние од кремот одиме на зимовања.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.517
Поени од реакции
5.512
Тоа е еден елитен скијачки резорт кај Кочани кај што ние од кремот одиме на зимовања.
Дој на Шапка да видиш што е зимуање, фармерка и скии

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Ја два пута идев со карти купени од viagogo.com немав проблем. Од официијалната ги пуштаат картите покасно мислам, недела две пред почеток на натпревар, и сеа со коронава со намален капацитет, а и ако планираш на некое дерби да идеш може да ги снема картите за неколку саати
Баш и јас првично гледав преку viagogo.com ама бидејќи не ми беа проверени, не ми се ризикуваше да купам пред да прашам. Фала ти!

Kajgana Shop

На врв Bottom