Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И лани и сега, нормално доколку го освојат, во што јас верувам, местото во ЛШ е заслужено, односно не е освоено затоа што некој друг бил лош.
Направете просек од претходни 10 сезони, колку бодови биле потребни за ЛШ и сигурен сум дека Милан лани не беше, ниту сега ќе биде испод таа бројка. Минатата сезона четвртиот и отскокнува со освоените бодови (како и во 19/20), а особено петиот, кој во овој случај и треба да се прати, затоа што тој прави проблеми.
Со освоени 79 бода е сосема заслужено место во ЛШ. Не верувам дека Милан ќе заврши со помалку освоени бодови и во ова сезона.
Ако одиме со тој муабет, среќа оној киксал и слично, ќе излезе дека првите 5 на табела треба да имаат преку 85 бода, а тоа се повеќе бројки за титула, отколку за место во ЛШ.
Јуве и Аталанта може да си дозволат само еден кикс за да се изнад 80 б., па да не бидат доволни бодовите од минатата сезона, но ќе мора и двете да се без два кикса, не само еден од нив. Може се да се случи, но не делува баш реално.
Се преговара со Марко Насти за продолжување на договорот,детето игра напаѓач има 18 години и е прв стрелец во Примавера лигата.
Се работи за огромен талент и Јуве сакале да го купат во Јануари но Милан не прифатиле.
Во купов ќе правел ротации Пиоли, Крунич изгледа ќе ги игра прв тим. Диаз па и за 10м да имаше одкуп би требале да размислат дали ми ги платиле..
Ќе мора да се крстиме во него бидејќи ова лето ќе отидат сите пари за купување замени за Кеси и Ромањоли а наредното за Леао и Бенасер,Isto i onoj Andrea Ganz na vremeto bese najdobar strelec davase po 25 gola u sezona, sega igra vo Lecco, ne vo Lecce tuku vo Lecco![]()
Lani 28 kolo sme imale 59 boda, ako ne gi tepame Napoli sledno kolo vo ovoj period od sezonata imame polos skor. Ne bi rekol deka nema sansi da nemame 79 bodovi, neame bas lesen raspored. Da se nadevame deka 75-79 ke bidat dovolno posto dosta realno e da imame od 75 do 79 bodovi sezonava.
Нешто грешка е ова бруто е 6 а тој зема 3,5 ајде нека се договорат на 3 милиони за да може тие 30 милиони планирани за замена да ги потрошат на крило или напаѓач.
Ренато Санчез според мене ќе биде грешка ако се земе како замена за Кесие,нека пробаат да го земат Aurélien Tchouaméni од Монако одличен играч е.
Вечер се ќе зависи од Радета ако изигра братот Интер се наши.
Калулу и Габија покажаа дека можат солидно да си ја извршат задачата кога ќе се побара од нив,Covek ti ne razbiras izgleda, i da ostane Romagnoli mora da kupat prvotimec stoper, nemozat da igraat so dinosaurusov prva postava. Nz oti ne kontas nekoi raboti voopsto.
Калулу и Габија покажаа дека можат солидно да си ја извршат задачата кога ќе се побара од нив,
Милан има сериозен проблем напред на крило,полушпиц и напад.
Како мислиш дека ќе играат во ЛШ со Месиас,Салемакерс,Диаз и Ибра.Si go ladis ti so mene. Kalulu e bek, Gabbia e po staromoden stoper od Romagnoli, u LS po brzi ekipi ke im pravat gangbang.
Нешто грешка е ова бруто е 6 а тој зема 3,5 ајде нека се договорат на 3 милиони за да може тие 30 милиони планирани за замена да ги потрошат на крило или напаѓач.
Ренато Санчез според мене ќе биде грешка ако се земе како замена за Кесие,нека пробаат да го земат Aurélien Tchouaméni од Монако одличен играч е.
Вечер се ќе зависи од Радета ако изигра братот Интер се наши.
Како мислиш дека ќе играат во ЛШ со Месиас,Салемакерс,Диаз и Ибра.