Анте е тоа, почнува добро, се повредува, му треба доста време да се врати во форма и во финишот пак игра нешто.Are we sure Rebic's injury wasn't actually a blunt force trauma to the head?
Amater
Кога игра како стартер цд Милан има 4 победи против Лацио, Рома, Интер и Венеција. 2 нерешени без примен гол против Јувентус и Интер
Момци ме интересира доколку некој од вас бил на натпревар во Милано дали билети купивте преку официјалната страна на Милан или има поевтина алтернатива?
Ја на Пониква бев сеа скоро. Не е лошо
Тоа е еден елитен скијачки резорт кај Кочани кај што ние од кремот одиме на зимовања.Што се жалиш, ја ни не знам кј е Пониква
Дој на Шапка да видиш што е зимуање, фармерка и скииТоа е еден елитен скијачки резорт кај Кочани кај што ние од кремот одиме на зимовања.
Баш и јас првично гледав преку viagogo.com ама бидејќи не ми беа проверени, не ми се ризикуваше да купам пред да прашам. Фала ти!Ја два пута идев со карти купени од viagogo.com немав проблем. Од официијалната ги пуштаат картите покасно мислам, недела две пред почеток на натпревар, и сеа со коронава со намален капацитет, а и ако планираш на некое дерби да идеш може да ги снема картите за неколку саати