Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Повели презентирај ги сите НБА поранешни играчи што се бездомници.

П. С. Делонте Вест тргни го на страна, тој има психички проблеми и забега на секоја можна страна.
Nemam vreme

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387
Ако може интерашите или миланезите, па еве и јувенташите нека бидат, да МИ постираат една табела, ќе ве молам?
Еве Интерашите, секако Интер со 58бода е прв на табела

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
gi nema interasive veke i kaj niv na tema so forsot 20 gola ke im dademe :cool:

Член од
28 септември 2014
Мислења
1.108
Поени од реакции
1.694
судииве пак погубени 2 чисти фаули не свири овој

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.568
Поени од реакции
5.614
судииве пак погубени 2 чисти фаули не свири овој
Нека се дозволи малце погруба игра.

Сеа за сеа нема фаворизирање, пушта и за двете екипи.

Интер полош првиве 20 мин. Милан коректен.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Малку селски фудбал тераа и двата тимови прво полувреме. Нула организација и тактичка дисциплина.
Чудно, со оглед на тоа што тренеришта како Пиоли и Инзаги се на клупа. Кој би рекол.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Малку селски фудбал тераа и двата тимови прво полувреме. Нула организација и тактичка дисциплина.
Чудно, со оглед на тоа што тренеришта како Пиоли и Инзаги се на клупа. Кој би рекол.
Milan izigra sosema korektno takticki, so odlicen presing i sozdade 3,4 odlicni situacii... neznam kako moze inter u ist kos da gi stais so milan poluvremevo, ja gledas li ti utakmicava, Inter se ponasaat ko amateri pola igraci krevaat race nemozat da organiziraat napad.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Milan izigra sosema korektno takticki, so odlicen presing i sozdade 3,4 odlicni situacii... neznam kako moze inter u ist kos da gi stais so milan poluvremevo, ja gledas li ti utakmicava, Inter se ponasaat ko amateri pola igraci krevaat race nemozat da organiziraat napad.
Добро извини. Ќе седнам сега да ја гледам утакмицата, изгледа не бива само од лајвскор да коментирам. :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom