Лудило.
Уште периодниот систем на елементи да ни го забранат.
cekaj, cekaj... Ne - Neon ke bide prekrsteno vo Negrium a ke se smeni i mestovo na tableata toest ke ja elimiraat nulata za e #1.
Лудило.
Уште периодниот систем на елементи да ни го забранат.
Секој си зборува од лично искуство, затоа и не замерам на одредени форумаши за нивните видувања. Одамна сум свесен дека одредени луѓе секоја информација ја прифаќаат како вистинита, што во ова време е многу опасно.Raka na srce forumov e retko mesto kaj sto malku pobjektivno i poracionalno se posmatra situacijava, so nekolku isklucoci. Mislam deka libtardive se krijat zatoa sto znaat nemaat argumenti. Drugo e ti od Amerika da ja branis Ukraina vo slucajov kaj sto im e skroz ispran pametot, nie ovde od blisku znaeme kakvi sranja pravea NATO i Amerikacite. I tie znaat ama pak ja goltaat zapadnata propaganda ili mili im se evrata i dolarite od raznirazni "nevladini organizacii". Ne za dzabe Putin gi zabrani niv vo Rusija.
се читаш ли што пишуваш, се им е пресметано до најситен детал, без свифт си функционираат најнормално затоа што имаат национална(нивна) платформа која е активна и целосно го заменува свифт, и интернетот да им го исклучат не им треба имаат национален интернет , од 2014 до сега се имаат трансформирано максимално за да не бидат зависни од апсолутно ништо, се ова што се дешава е антиципирано и уште многу полоши работи/санкцииДали му беше пресметано дека ќе ја уништи руската економија за напад кон Украина? Не верувам. Путин е глупак. Најверојатно си мислеше дека немаше шанси да го исклучат од СФИВТ. И јас се изненадив што сите се договорија за тоа, а камоли Путлер.
Само добар план, брат. Ништо друго.so dobar plan relativno brzo i lesno ke go zazemat
Ruskata vojska so kilometarska kolona se dvizi kon Kiev ama tebe griza ti e deka i dali Zelenski ke pocne da ubiva svoe naselenie. Kako ti dojda taa zaduma stvarno e edna golema enigma.Мислам дека на крај ова ќе се претвори во лудило, поготово во Киев. Рерадираниов Зеленски на крај ќе почне да си го убива населението, не би ме чудело и сами да гранатират цивилни згради, како би ги окривиле русите. Доста често во историјава бојни завршувале така што на крај некој почнал да си го убива населението. Да боже да не сум во право и да не дојде до никаков напад и гранатирање ама ова може многу лошо да заврши. Нека му ги пуштат видеана од децата, крв му ебам, а не неговите да ги тргне на страна.
Јас бев тотално неутрален, најбитното беше и сеуште е да нема војна да не гинат и страдаат невини луѓе.Јас разбирам дека заради словенството Македонците природно навиваат за Русија, само што е големо прашање колку всушност ние сме слични со Русите како народ. Јужните словени прилично се разликуваат во менталитетот од источните и западните словени. Ние сме бликси по менталитет со Бугарите, Србите, Хрватите, па и со Турците, но мислам дека со Русите не многу. На пример, Русите имаат една црта на фатализам која ги прави добри војници, црта која балкансите народи ја немаат. Исто и западните словени, тие не сакаат да ги навидат Русите. Полјаците никој на светот не го мразат повеќе од Русите.
Муабетот ми е дека целата приказна за панславизмот ми е малку натегната.
Тука е, успешно камуфлиран.Ботот ставро фали. Сигурен сум дека покрај крипто валути, кладилници и женски тенис, е експерт и за геополитика и воена стратегија.
sve drugo imaat. populacija sto e spremna da gine, lesno moze da infiltriraat komandosi pred napadot, oruzje na toni plus lesno moze da se dostavi.Само добар план, брат. Ништо друго.
Споредбата што ја прават со Чеченците и Украинците е иста како да споредиш Македонци и ШќиптариУкраина 100 години била во сферата на Русија, aко до сега не успеале, дали ти сериозно мислиш дека после војнава ќе успеат??? Оди направи муабет со Украинец да видиш какво мислење има за Путин и Русија.
Од друга страна, Чеченциве што ги спомнуваш први ќе бидат што ќе се отцепат од Русија кога ќе го снема Путин.
Ова со женскиот тенис случајно го спомна, или?Ботот ставро фали. Сигурен сум дека покрај крипто валути, кладилници и женски тенис, е експерт и за геополитика и воена стратегија.
Не бе у ЗрновциКаде е ова во Битола?