- Член од
- 19 март 2007
- Мислења
- 6.574
- Поени од реакции
- 164
Викаш? :smir:empoli - fiorentina cista 2ka kako solza!
staj te si ja i naprajte si paricka, 2,20 e koef.
Forza Fiorentina
Викаш? :smir:empoli - fiorentina cista 2ka kako solza!
staj te si ja i naprajte si paricka, 2,20 e koef.
Forza Fiorentina
Хммм, такоџе :smir:Убав си е коефициентот макар што ако не се лажам ова е комшиско дерби а на такви сум нагазувал многу пати. :zid: Сепак овојпат и јас ќе одам со 2 иако нема да е така едноставно...
Е па според квалитетот и играта оваа сезона треба да е кец.. Доколку морам би ја играл кец.Мала помош за утре ....
Што викате за Самдориа - Сиена ?
Јас мислам 1 (1,7) ама , вие ...?????
Абе брат најубо твое мислење почитувај.. нене ми се случило којнае колку пари.. правам ливче дома, одам во кладилница ќе го прерава и нема да влези.. а предохното да.. ливче повеќе јас не преправам..Абе ме влече коефициентот, не е мал.
Ама баш сега еден до мене пројаде Х ке бидела , ме премисли да му е***.........
Само така ги лупнав од прилика :hm:Милан - Џенова-1
Аталанта - Реџина-1
Удинезе - Интер-X.2
Катанија - Парма-2
Емполи - Фиорентина-2
Каљари - Наполи-X
Торино - Лацио-X.2
Ливорно - Јуве-2
И реџина на 2ка мириса..Само така ги лупнав од прилика :hm:
Тешко богами за Реџина Аталантава не се баш слаби дома:smir:И реџина на 2ка мириса..![]()
Ама види коеф.. Над 5 е.. одбери така 7 натпревари кои може да има изненадување, барај системче 3/7 со неколку фиксни и барем 3 ќе влезат.. барем јс така игра.. или поќе прво.. засега фаќам скоро секоја недела.. ставам по 200 ден во недела а скоро секоја втора земам.. можи имам среќа засега но супер е вака..Тешко богами за Реџина Аталантава не се баш слаби дома:smir:
Побрзо би ја пишал Фиорентина ова коло отколку Интер или Јувентус.. Фиорентина треба да е чиста 2ка.Немојте да ја играте Фиорентина.Емполи не се за потценување