НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75
Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.017
Поени од реакции
4.086
Идемо КАРЛЕЕЕ, сипај Таунсе :D

Ме изненади високиот Стеф Кари, заслужена победа.
Иако еден од послабите контести за 3 поени, одлично финале. Штета само Пети Милс што не влезе во финалето.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
И мене ми беше Милс фаворит. Инаку овај Диџеј Калид не можам да го поднесам, фала им на Арена шо го сецнаја

Член од
23 август 2010
Мислења
40.055
Поени од реакции
117.004
На што сведочев вечерва мајко мила.... :facepalm: :facepalm: Можеби најлошата Ол Стар вечер во историјата, аууу страшно, особено куцањата допреа блам.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.117
Малку закаснив, почнав да гледам од натпреварите за тројки. Мило ми е за Таунс што победи.
Шоуто на ДиЏеј Калид беше очобол и ушобол.
Натпреварот за 3 поени беше толку очобол што ме потсети на времето кога му даваа титули на Нејт Робинсон.

Повеќе среќа догодина.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Брон има договор на уште една година со ЛА а Брони најрано што може да биде драфтуван е 2024.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.735
Поени од реакции
2.824
Втора година по ред како не гледам All-Star, и во право сум.. порано сум седел до 6-7 сабајле и не сум можел да спијам од адреналин од куцањата, сеа не вреди, што очекуваа од Кол Ентони на метро и желба на раснење да закуца...

Член од
1 март 2009
Мислења
8.639
Поени од реакции
10.399
Лавин и Гордон го сјебаа данк контесто.. А самата ол-стар утакмица е подобрена со новите правила ако не ништо барем е компетитивна последни 3-4 мин..

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.117
Кари фати 50ка до државна болница :pos:

Натпреварот во куцања иде нагоре-надоле со годините.
На почетокот го одбележува ривалитетот меѓу Вилкинс и Џордан, потоа има затишје до крајот на 90тите кога Коби Брајант освојува 97, па 2 години не се одржува по што Винс Картер се појавува во 2000та, па пак има затишје до ривалитетот меѓу Арон Гордон и Зак Лавин 2015 и 2016та. Така да ќе помине време додека да видиме повторно интересен натпревар во забивање.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.055
Поени од реакции
117.004
Не можам да разберам како на оваа ол тајм листа што ја направи НБА по повод 75 годишнината, Меџик е 4то место а Коби 10то... По кој основ јеботе кога и самиот Меџик има изјавено дека Коби е најголемиот Лејкер во историјата. Исто така Данкан и Робертсон пред Коби :ROFLMAO: Леброн второ место :pos:

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Не можам да разберам како на оваа ол тајм листа што ја направи НБА по повод 75 годишнината, Меџик е 4то место а Коби 10то... По кој основ јеботе кога и самиот Меџик има изјавено дека Коби е најголемиот Лејкер во историјата. Исто така Данкан и Робертсон пред Коби :ROFLMAO: Леброн второ место :pos:
The list is made by NBA expert panel voted on thousands of head-to-head player matchups, taking into consideration the quality and quantity of their NBA contributions.
Оскар Робертсон бил Mister Triple Double во шеесетите и прв го има направено тоа 50 години пред Russ затоа котира високо.
Данкан е најдобар крилен центар во историјата на Нба.

Kajgana Shop

На врв Bottom