Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Klimata montirana pred kuznae kolku vreme a posle toa e zatvorena terasata....nema da mu ja prodolzat garancijata.

@Pew Pew оваа е од тие до -30С :P

@Strelec као божем правилно е монтирана претходно?
Еве да го игнорираме застаклувањето на терасата, монтажава правилна е или само лична онака запикана милиметри до ѕид?

Од апликацијата Мидеа, снимено и поставено на Јутјуб. Модулација од 100-130 в , е сега колку е точно незнам.
Тоа што Влатко има проблем што климата му се исклучува на 480 в, мидеата поставена на 22 степени , надворешна 14, спушта на 100 в, и не исклучува.

Од апликацијата Мидеа, снимено и поставено на Јутјуб. Модулација од 100-130 в , е сега колку е точно незнам.
Тоа што Влатко има проблем што климата му се исклучува на 480 в, мидеата поставена на 22 степени , надворешна 14, спушта на 100 в, и не исклучува.
Davaj kazuvaj koja midea e da zemame po edna,nema drugo resenie...
A toa sto pokazuva aplikacijata stavete merac na steker i ke sporedite za 100%

Слаб е квалитетот. Мидеа модулација на другар клима.
Што модел точно е ова да не знаеш?
И колку се точни мерките за потрошувачка од апликацијата споредено со надворешен мерач?

1w li e potrosuvackata? 1.0336w e toa 1watt.
Klimata e ugasena vo toj slucaj, za kakva modulacija togas zboris?
Прегледај го приврзокот 322881

Или еден или илјада.... пошо на почетокот беше нешо као 1.300 па намали....
После па 4 цифри се појавија после точката и..... абе кинеска работа една бројка не знаат да форматираат па за колку е точна да не прајме муабет ;(

1или1000.png

1w li e potrosuvackata? 1.0336w e toa 1watt.
Klimata e ugasena vo toj slucaj, za kakva modulacija togas zboris?
Прегледај го приврзокот 322881
Во вати 10.0000 е киловат. Ова му доаѓа 103 вати. Дува климата , работи. Колку топлина вади и дали е точна апликацијата , не гарантирам, незнам. Можам да потврдам дека климата не се исклучи ниеднаш од 6 до 10.

Или еден или илјада.... пошо на почетокот беше нешо као 1.300 па намали....
После па 4 цифри се појавија после точката и..... абе кинеска работа една бројка не знаат да форматираат па за колку е точна да не прајме муабет ;(

Прегледај го приврзокот 322882
Imas ti nekoj problem? Sto se mesas u stipki
Автоматски споено мислење:

Во вати 10.0000 е киловат. Ова му доаѓа 103 вати. Дува климата , работи. Колку топлина вади и дали е точна апликацијата , не гарантирам, незнам. Можам да потврдам дека климата не се исклучи ниеднаш од 6 до 10.
Greska imas, u Wati meri gore i pisuva 1.0, u Kw dijagramot e dole na nula, izgasena ti e klimata...a ti snimi ja na izduv kolku dava pa da ja vidime....eve zlate ke ti gi pozajmi meracite ako nemas posto ste od isto maalo.Gjabe vi e sve ova, moze da lazete uste malce, Gree e zakon klima moze da se slikate.

Последно уредено:
Imas ti nekoj problem? Sto se mesas u stipki
Автоматски споено мислење:

Greska imas, u Wati meri gore i pisuva 1.0, u Kw dijagramot e dole na nula, izgasena ti e klimata...a ti snimi ja na izduv kolku dava pa da ja vidime....eve zlate ke ti gi pozajmi meracite ako nemas posto ste od isto maalo
tumblr_n89cgpx60D1rrkahjo1_400.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom