Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Slicen primer imav vo komsii ama..posle 2/3meseci ja premontiraa na terasa bidejki mrznese cela i non stop defrost...Во право си али има поитересни пример оваа се плашат газдиве да не настини климива
Прегледај го приврзокот 322840
Klimata montirana pred kuznae kolku vreme a posle toa e zatvorena terasata....nema da mu ja prodolzat garancijata.Во право си али има поитересни пример оваа се плашат газдиве да не настини климива
Прегледај го приврзокот 322840
Klimata montirana pred kuznae kolku vreme a posle toa e zatvorena terasata....nema da mu ja prodolzat garancijata.

??Слаб е квалитетот. Мидеа модулација на другар клима.
![]()
Од апликацијата Мидеа, снимено и поставено на Јутјуб. Модулација од 100-130 в , е сега колку е точно незнам.
Davaj kazuvaj koja midea e da zemame po edna,nema drugo resenie...Од апликацијата Мидеа, снимено и поставено на Јутјуб. Модулација од 100-130 в , е сега колку е точно незнам.
Тоа што Влатко има проблем што климата му се исклучува на 480 в, мидеата поставена на 22 степени , надворешна 14, спушта на 100 в, и не исклучува.
Што модел точно е ова да не знаеш?Слаб е квалитетот. Мидеа модулација на другар клима.
![]()
1w li e potrosuvackata? 1.0336w e toa 1watt.
Klimata e ugasena vo toj slucaj, za kakva modulacija togas zboris?
Прегледај го приврзокот 322881

Во вати 10.0000 е киловат. Ова му доаѓа 103 вати. Дува климата , работи. Колку топлина вади и дали е точна апликацијата , не гарантирам, незнам. Можам да потврдам дека климата не се исклучи ниеднаш од 6 до 10.1w li e potrosuvackata? 1.0336w e toa 1watt.
Klimata e ugasena vo toj slucaj, za kakva modulacija togas zboris?
Прегледај го приврзокот 322881
Imas ti nekoj problem? Sto se mesas u stipkiИли еден или илјада.... пошо на почетокот беше нешо као 1.300 па намали....
После па 4 цифри се појавија после точката и..... абе кинеска работа една бројка не знаат да форматираат па за колку е точна да не прајме муабет ;(
Прегледај го приврзокот 322882
Greska imas, u Wati meri gore i pisuva 1.0, u Kw dijagramot e dole na nula, izgasena ti e klimata...a ti snimi ja na izduv kolku dava pa da ja vidime....eve zlate ke ti gi pozajmi meracite ako nemas posto ste od isto maalo.Gjabe vi e sve ova, moze da lazete uste malce, Gree e zakon klima moze da se slikate.Во вати 10.0000 е киловат. Ова му доаѓа 103 вати. Дува климата , работи. Колку топлина вади и дали е точна апликацијата , не гарантирам, незнам. Можам да потврдам дека климата не се исклучи ниеднаш од 6 до 10.
Imas ti nekoj problem? Sto se mesas u stipki
Автоматски споено мислење:
Greska imas, u Wati meri gore i pisuva 1.0, u Kw dijagramot e dole na nula, izgasena ti e klimata...a ti snimi ja na izduv kolku dava pa da ja vidime....eve zlate ke ti gi pozajmi meracite ako nemas posto ste od isto maalo