Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а што е различна? сакале да постават граница и решиле тоа да е 50 год. ... можело да биде 54 год., можело 46 год. 2 мес. и 3 дена или било која ... не зборувам за мерките, туку дека ако сакаш да одделиш одредена група луѓе, мораш да ставиш граница (како пр. таа за полнолетство ... од каде е пронајдено дека баш на 18 човекот може да е самостоен, а на 17 год. и 11 месеци не може ... а зошто некаде е на 21 год.?)И според тебе оваа споредба е иста?
Немам ништо против вакцините. Ама имам против мерките кои вршат сегрегација на луѓето по било кој основ
... кога веќе не може со своја лекарска професија да се пробие, оти нема ниту харизма ниту организациони капацитет, човекот си се преорентирал во политика и како партиски војник си доби функција - директор на Институт за имунологија, затоа што никогаш според негови капацитети и харизма не ќе станел тоа ако не добил владин ветар во грбот, па сега голема работа што станал претседател на Комисија за заразни болести, само се бламира со јавните изјави, како што е и овој негов бисер од „запоставено здравје“,Недолично за такви експерти ко шо овде некој ги фалеше, да го зборат она што го збореа на тв. Народот бил виновен оти си го запоставувал здравјето, затоа имало многу умирачки. Ама полтрони се тоа, како полжавот. Така се влегува во Комисии.
![]()
Граѓаните против д-р Петличковски: Скапа храна, скапо лекување, стресна сиромаштија!
„Мислам дека голем дел на високата смртност се должи на нашето запоставено здравје“ – оваа изјава на претседателот на Комисијата за заразни болести, Александар Петличковски ги разгневи граѓаните.skopjeinfo.mk
Не.Дали сум единствениот кој не направи ниту еден единствен тест во текот на целава пандемија?![]()
Не си.Дали сум единствениот кој не направи ниту еден единствен тест во текот на целава пандемија?![]()
Баеги нѐ имаДали сум единствениот кој не направи ниту еден единствен тест во текот на целава пандемија?![]()
НеДали сум единствениот кој не направи ниту еден единствен тест во текот на целава пандемија?![]()