- Член од
- 19 септември 2009
- Мислења
- 5.081
- Поени од реакции
- 4.932
Ти најде да зборуваш дека вреѓање не е добро, па ти толку си напатен и искомплексиран од еден народ што не испушташ прилика да вреѓаш се со цел лечење на некои ментални проблеми што иг имаш, тоа околу вреѓање...Не е добро да се вреѓа на национална основа, исто така не е добро да се употребува ад-хоминем.
Интересно како си зема некој рандом лик од Ротино за право да кажува некому што да прави на јавен форум, сериозно ми кажуваш на која тема да пишувам на која не? Божее, сенешто......
Дали го разбираш концептот на јавен форум? Кој си ти бе да кажуваш кој каде смее да пишува? Па уште северна не знам што, можеби некогаш сум го употребил официјалното законски усвоено име на оваа држава, и што со тоа? Тоа некако ја намалува вредноста на аргументите и фактите?
Тоа што фактите ве дразнат не е важно, западот помогна, Русија не мрдна со прст.
Или тоа што Русија постапува исто како и качаците кај нас, со помош на малцинства, доселени од некаде во соседни земји кои ги употребуваат за да шират влијание.
На татко ти нивите? Какви ниви бре? ЊТФ? Бооооо се сулај чоеко а арен си беше...
А пратам те тука на темава дркаш на Американци, па уште мачкаш очи како ни помогнале 2001 со 100 возила, а денеска имаш живи сведоштва за тоа како контејнери со хеликоптери се спуштани на позиции на УЧК, како во Арачиново не условуваа да употребуваме „сразмерна сила“, а при тоа и рок за да ги исчистиме за краток временски период со „сразмерна сила“, сведочења на генералите каде што не можеле од врховниот да спроведат акција на чистење и на крај за да не е трагично било би смешно, истите тие амери ги изнесоа со автобус од Арачиново без влакно да им фали...
Треба малку само да си интелигентен да знаеш дека терористиве беа исти тие што војуваа и на Космет 2 години пред тоа, исто и таму беа подржувани од америте, како и овде или ке дојдеш и тука ке ми кажеш како Американците им кажале и на Србите имате 48 сата да средите ако не ние бомбардираме, али изгледа ти фали интелигенција.
Можеме тука да го тупиме и да се трудиме да сме објективни околу ситуацијава во Украина, но по мене не може човек да е Македонец или било која друга националност која произлезе од бивша Југославија ( освен шошоните) и да фаќа страна и симпатија према запад после сите пиздарии што ги имаат направено, со аргумент каде беше Русија 2001, демек со прст не мрднале.
Со самото тоа што едните беа на страна на УЧК по дифолт секој нормален треба да е антизападно настроен.
Автоматски споено мислење:
Џабе објаснуваш другар џабе. Убаво пред некој им кажал Богоевски влечеле тенкови по планински села за пред камери да се покажат дека ратуваат ама кој да знае дека тенк во планина е смешно.
Кога се сака, може се
Последно уредено: