?
..........
Гостин
Ај на 5000 евра дека не е така???
П.С неостикот не го употребуваат за дишење!!
тоа ромите го прават...купуваат еден друг..(го пишеше у весник....во битола многу дишеле таков)
Неостик.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тоа ромите го прават...купуваат еден друг..(го пишеше у весник....во битола многу дишеле таков)
Спротивен ефект?
мислиш рекламата ке ги натера младите да се дрогираат..?
Тој признава дека шуркал во операционите сали во очај за ампула, ти го прашуваш дали примил.
.
многу убаво знам што е заклучено
А ова докторе-за почитување е???
Неостик.
И ова...
Не зна точно ја, не су одавде. Така баба ми ме учеше.Во кои жетони, за аутца или за фузбал или за пинбол?
А ова докторе-за почитување е???
вие први почнавте
Бог да ја простит, џвакала многу рабојќе, ама татула не.
Не, али грицкала афион.А бабати да не џвакала датула??
UnholY напиша:Добро нема примитивизам само шо по улиците секојдневно минат коњи, ви серат на секој чекор така шо постојано погледот мора да ти биде фокусиран доле пред нозете да не се удавиш во некоја коњска торта, отпадоци и ѓубре на секој чекор, а корпи на секој втор чекор...
Немам ништо против нив во смисол на расната припадност туку на нецивилизираноста.
И на прашањето дали сум поминал па за да ги видам...немам шо да поминам кога ги гледам секојдневно како купуваат лепак, дуваат каде шо ќе им текне, а кога поминувам доле кај таа страна улиците ви се преплавени со опаковки од трамадол, диазепами и лепак балко.
вие први почнавте
Еве ти одговор...читај внимателно.
Нејсе,неќам црнио дроб да ми отече.
А ако сакаш морфин тоа е многу лесно...и тоа е апсурдно дури,па може и правна црна дупка да се нарече.
Спротивен ефект?
мислиш рекламата ке ги натера младите да се дрогираат..?
Вој е бе....
Со овој браќата роми дишат и преживуваат-чиниш марсовци се.
Да појаснам...па правниците нека дообјаснат ЕДНА РАБОТА.
Значи станува збор за кодеин фосфат(антитусик-но и втор на листата јаки опијати...антитусичното дејство е баш поради депресивното влијание врз ЦНС)....Сега видете вака истиот лек за да го купите ви треба двоен рецепт??
(имајте предвид дека околу 20% од кодеинот се трансформира во морфин во мозоко)
Додека обичниот Кафетин во една таблета има 10мг кодеин фосфат,и не бараат рецепт(а во пакло кафетин не знам колку тавлети има...најверојатно 10)....дали фармацевтите ги таргетираат опет ромите или??
Незнам дали ке ги натера или не али баш интересно им изгледа...(во спротивна смисла)
Garfield - the best and tastiest magic mushroom recipe - The chocolate shrooms:
Take some chocolate (milk chocolate works best) and melt it in a double boiler or in the microwave. Allow it to cool as much as it can without getting hard, then mix in the mushrooms. Put it in the freezer until it hardens. Eat it quickly while it's still cold.