Divider
Seraphim
Osviknuvanje od sto!?
I daj ne drobi, otvori driga tema za toa, ovaa e za drugo!
I daj ne drobi, otvori driga tema za toa, ovaa e za drugo!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
постапка за одвикнување (не од лично искуство)
ако можам некако да ви помогнам? имам познавања.
Not all drugs r good! But some are great, and that's the point<=-- Quotation by Raja Ram.
Ете им ја К.Вода ,им лупаат метадон -замена за хероин- па скоро никој не се одвикнал (после терапијата од 20 дена ,па некој дремат и со месеци таму), за кока не праиме муабет - не е тој стандард кај нас , за марихуана и слично нема потреба од одвикнување -пошто не ни ствара зависност,за разлика од кафе,алкохоли цигари кој предничат далеку пред канабисот.
Пејот,печурчиња и слично малце потешко тука
Нема потреба од твоја помош.....и онака не се дискутира за тешките дроги и интравенското користење.
На The Magus му се допаѓа ова
Kaj gleas narkomani??
Raste u priroda? Prirodno si e prirodno!
Kaj vide nekoj da zima hemija??
Mene ne mi treba pomos!
За пејот не би коментирал-само со ТХЦ имам искуство и ОК е и не е зависна ганџата.
П.С јас сум зависник од кафе....и верујте сум апстинирал од ганџа над 6 месеци...ама нема ден без кафе...дневно 3 ми се стандард...еве сега аххх манга шо манга си ти бре:smir:...го спомна па ќе треба да си варам аххх...:pos2:
you are not the only one.
Smart ass like this quote too.
Нема наркомани.....
то природните халуциногени не се наркотици.
И мене исто,а и за останатите ганџа ман пиплс...
Ај лак ит ту, не само Магус и Смартес!
кајгана станува или стана дувло на наркомани?
Yo mon, I gotta me ah great ganja!!
Пејот не навлекува, природа брат. Само трипаш, ама на повисок степен од ТХЦ!
Со вториот болд се сложувам, нема забележан случај на зависник од природна супстанца, од трева, кактус, печурче.
Ај лак ит ту, не само Магус и Смартес!
Тешете се дека дрогата е ок ствар -.-
П.С јас сум зависник од кафе....и верујте сум апстинирал од ганџа над 6 месеци
Мислев на 2-3 поста над мене што беа со Раџа рам цитатите и уште некои таму. Иначе се поштува само THC другото подалеку. Кетамин два пати и никогаш повеќе.Дрогата уопште не е добра ствар, ама ние не збориме за дрога, за чајче, омлет, цигарче итн.
Кафе, кока кола, шеќер, поголема зависност прават!
Всушност терминот ти е погрешен КАКО ПРВО нема наркомани туку болести на зависност(од одредени супстанци).
А како ВТОРО имаме кајгана зависници тие не се болни туку си дискутираат,разменуваат ставој и учат едни од други.
This is Balkan.
Еве и од USA потврда.
Имаме два континента.