Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387
Заниоло, Пелегрини и СМС ако останат и следна сезона во овие екипи и не направат трансфер тогаш уште толку нека пропаднат. СМС одамна требаше да замине од Лацио, ова лето му е последниот воз.

Може пред секој натпревар да пишуваш вакви мислења. :icon_lol:

Заниоло ми е најисфорсираното чуече у лига моментално. Не сум видел ништо вау кј детево да речем еј овој треба у поголема екипа да игра.

А башка покажал и дека не е многу паметен, таќе да таман си му е Рома

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.203
Поени од реакции
18.311
Заниоло ми е најисфорсираното чуече у лига моментално. Не сум видел ништо вау кј детево да речем еј овој треба у поголема екипа да игра.

Многу си грешка за Заиноло.

Има страшен квалитет дечкото, ја имаше несреќата да скине лигаменти и да не игра една година.

Се гледа дека проблематичен му е карактерот, ама фудбалот го има во нозете.

Треба што побрзо да бега од Рома и од негативни личности, налик Мурињо.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893

Не заебавај нас има да ни легне во нападот.

Темпераментен е, ама е страшен талент. Нека прави и 3 црвени картони ако на крај испорача по 10+ голови и асистенции.

Му треба подобар тим од Рома. Или ќе го прибере Конте во ПЛ ако остане до летото де :ROFLMAO: арамиите кои собираат се што вреди од Италија и на крај ние се во игра по што ни фали таков играч во напад.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Честито миланези, скроз заслужено, така се игра како тим.
Иначе за цела состојба си е крив Лотито, уште не можам да се помирам што не го шитна Лацио на друг, а да си ја задржеше Салернитана, мафиозо гнасен..
Од сите на терен вчера, само Сергеј и Чиро заслужуваат прв тим, другите или за ротација или клоците. Па ај да видиме дали летово ќе купи Лотито 8-9 првотимци или ќе треба лацијалите да го скинат у сред Рим..

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.711
Поени од реакции
17.601
“I want to know why, you sh** yourself in the first ten minutes,” Mourinho reportedly said inside the dressing room.

Everyone was attending the post-match meeting: players, doctors and staff members. Everyone.

“And then I want to know why you sh** yourself against Milan for ten minutes. Each one of you, no exceptions.

“I want to know why you’ve become so small against big teams for the last two years. If we are small, referees will treat us as such. Inter are a super team, but rather than find motivation, you sh** yourself.

“The worse shortcoming for a man is lack of balls and personality. Are you scared about big games? Then go to play in Serie C, without pressure, without champions, and big stadiums. You are without balls and that’s the worse thing for a man.”
===
Почна Моу, не дека не е во право :icon_lol:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.133
Поени од реакции
46.137
Многу си грешка за Заиноло.

Има страшен квалитет дечкото, ја имаше несреќата да скине лигаменти и да не игра една година.

Се гледа дека проблематичен му е карактерот, ама фудбалот го има во нозете.

Треба што побрзо да бега од Рома и од негативни личности, налик Мурињо.
Заниоло беше страшен тален, сеуште има голем потенцијал ама да те поправам, два пати искина лигаменти и тоа мислам на двете нозе што психолошки секого уништува, вториот пат мислам играа со Верона одма знаеше за што се работи плачеше на терен.

Оној Ларсон со суканиците памтам кажа кога скрши нога, дека све ќе зарасне ќе се среди ќе добиеш зелено светло од лекари дека све е ок и можеш да хараш на терените ама психолошкиот момент дека тоа пак може да ти се деси засекогаш ќе остане и ќе треба да најдеш начин да се носиш со тоа за да не ти влијае на перформанси и тренинзи и све остало.

Сеа колку овој е карактер за тоа не знам, факт е дека едно време слава му удри бајаги во глава а у последно време и доста испади има на терен што резултираат со картони. На млади години доби повик за репка и ја поеба заедно со оној мртвиот Кин кај вас што е, ги избрка Манчини од екипа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom