- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.780
- Поени од реакции
- 3.856
Глеј сеа у сабота како од +11 на +5 ке падне температурата.Се помочаа со Душан а Интер е на +11 по кратки се оди во Милано...
Другарски совет: Нека ти бидат џемперите и ќебињата при рака
Глеј сеа у сабота како од +11 на +5 ке падне температурата.Се помочаа со Душан а Интер е на +11 по кратки се оди во Милано...
Ќе оди на +14, убав ден за на плажа ќе биде...Глеј сеа у сабота како од +11 на +5 ке падне температурата.
Другарски совет: Нека ти бидат џемперите и ќебињата при рака
ФФП постој само за Итлаијанците за други не важиВлахович е страшен бомбер маме му ебам. Мислам дека наредниве 5 години ќе издоминира секоја сезона со по над 20 гола. Баш ми е криво што не го земавме ама јбг ФФП си работи и си функционира одлично како македонската економија.
Се надевам дека тоа нема да се деси....Ибра мора да влага само последни 10-15 минути се друго е катастрофа за Милан.Колку се тажни римскиве клубови.. Очај.
Баш ме интересира со кој образ ќе го седнат Жиру на клупа кога ќе се врати златниот.
Би бил многу изненаден ако его манијакот го прифати тоа мирно и не ја наруши тимската атмосфера.Се надевам дека тоа нема да се деси....Ибра мора да влага само последни 10-15 минути се друго е катастрофа за Милан.
Кој очај е Лацио жити се? Милан е едноставно прејак му нема рамен, на 1 бод се од Интер, готово решена е битката за титулата, сепак ќе ја освои Јувентус со Душан Велики, не читаше од Саботата па навака?Колку се тажни римскиве клубови.. Очај.
Баш ме интересира со кој образ ќе го седнат Жиру на клупа кога ќе се врати златниот.
Се надевам канцерот Ибра долго време ќе биде отсутен од првиот тим на Милан.Колку се тажни римскиве клубови.. Очај.
zoro malce dosaden stanuesКој очај е Лацио жити се? Милан е едноставно прејак му нема рамен, на 1 бод се од Интер, готово решена е битката за титулата, сепак ќе ја освои Јувентус со Душан Велики, не читаше од Саботата па навака?
Lelele strav i trepet u postovite na TrolejbusotКој очај е Лацио жити се? Милан е едноставно прејак му нема рамен, на 1 бод се од Интер, готово решена е битката за титулата, сепак ќе ја освои Јувентус со Душан Велики, не читаше од Саботата па навака?
Може пред секој натпревар да пишуваш вакви мислења.Како и да е тешко утре да го поминиете Лацио