Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
30 кутии месечно цигари или еден џоинт месечно, што е поштетно?
Е сеа тие што се ептен уфилмани и пуни се со кеш нека пукаат екстази па ќе ги видиме до кај ќе стигнат за година дена.
Муабетов ми е секој со своја глава да си расудува колку треба и како треба, а доколку тој иде по паметот на другите е тогаш гадно се заебал.
Цигарите се по штетни од марихуаната норлмално ако не павкате секој ден

Стигна ганеееееееееее :vozbud: :pos: life is beauthiful :мара: .. стоп за никотинот и брат му катранот ...

Пред свадби,кумства сунети,и слично ако сте гурмани и сакате од солено до благо....запалете еден џоинт:vozbud:

Ова во Пракса утврдено ТХЦ зголемува апетит...гагаџии навалете

За свои пари секој ке си живее како сака.

На вести:tv: кажаа дека во во Македонија цути бизнис со продажба на метадон на црно...

Конкретно прилогот беше за велес....

ПА ДОБРО БЕ МАЈКА МУ:nerv::nerv:

КАКО НЕ ИМ Е СТРАМ!!!!!!!!

како неамаат грижа на совеста!

па тие луѓе се болни од зависност(тоа е болест!!)....ма како така профитираат на БОЛЕСТ:tapp::tapp:

Вака ли контрола....

па кои се тие кои прават вакви недела:tapp::tapp::tapp:

Свесни ли се дека со тоа и КРЕИРААТ криминал-зависниците ќе крадат за да стасат до тие илјада денари за доза....

ццццц...

На вести:tv: кажаа дека во во Македонија цути бизнис со продажба на метадон на црно...

Конкретно прилогот беше за велес....

ПА ДОБРО БЕ МАЈКА МУ:nerv::nerv:

КАКО НЕ ИМ Е СТРАМ!!!!!!!!

како неамаат грижа на совеста!

па тие луѓе се болни од зависност(тоа е болест!!)....ма како така профитираат на БОЛЕСТ:tapp::tapp:

Вака ли контрола....

па кои се тие кои прават вакви недела:tapp::tapp::tapp:

Свесни ли се дека со тоа и КРЕИРААТ криминал-зависниците ќе крадат за да стасат до тие илјада денари за доза....

ццццц...

Се додека се профитира од тоа, океј е. Владата повеќе ја интересира тоа дали ќе се пуши на -20 или внатре на топло, отколку степенот на наркозависници.

Она што мене денес ме зачуди, е она што ми го кажаа - дека наводно, постојат полиња со марихуана во близина на Скопје, лоцирани најверојатно покрај ринг роуд-от на патот за Косово, кои или не се откриени сеуште, или сопственикот има големи врски за да ја среди работата и да помине не казнет.

Затоа и би требало да се легализира марихуаната. Барем ќе се полни државната каса, а не некој нешколуван западномакедонец со албанско потекло преку ноќ да смени кола што вреди 100.000 евра. Затоа што баш таквите по селата најмногу садат и одгледуваат.

Од каде можи да се набави Salvia Divnorum и да ти стигни дома. Има ли некој купено набавено?

Дали има некој насадено од ова растение или пак некое друго како на пример

San Pedro - кактус

Дали некој знај Morning Glory - многу познато растение како се вика кај нас?

Цигарите се по штетни од марихуаната норлмално ако не павкате секој ден
До кога бе со тие фрази не ви скурчија , цигарите биле постетни од марихуаната , немој ти се молам.

Од каде можи да се набави Salvia Divnorum и да ти стигни дома. Има ли некој купено набавено?

San Pedro - кактус

Сан педро најдов во цвеќара, јас имам Датура Страмониум...

Јас ја оставив дрогата.

Само не можам да се сетам каде.....

Гарфилде Госпо здравје да ти дај.....ако некој знае подготовка за Датура Страмониум го замолувам да ме извести...

Kolku sega me mislis za car?

How To Use Datura stramonium

Jimsonweed is risky to trip on because the dose and overdose levels are close. All parts of the plant are psychoactive but the seeds, leaves, and fruit contain the highest level of alkaloids.
These parts are commonly consumed in herbal tea concoctions. The seeds, leaves, and roots can be eaten or smoked. Start at a dose of a gram or less, and increase the dose (by a gram or less) each time you try. See this for more information about making herbal tea and other methods of consuming herbs.
The hallucinations experienced by users often includes delirium, delusions, disorientation, and incoherent speech. Often users do not recall the experience. Higher doses than those that produce hallucinations can cause unconsciousness or death. Use with caution.
For those interested, you can find jimsonweed in the datura section of the bouncing bear botanicals website. They ship from the US to most countries.
Jimsonweed is a member of the potato or nightshade family, and like most other members of the family it can be toxic. Even the potato found in most kitchens can be poisonous, if it's green and sunburned. The berries of the potato are always dangerous.

Let3, kaj mene na polica be ti ostana.

San Pedro - кактус

Аха, ко ќе стигнеш до салвиа кај нас, обавести ме (:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom